To je to što me zanima!

Kovač kod Bayerna, Barcelona u La Coruni i talijanski derbi...

Bayern u subotu (15.30) dočekuje Kovačev Eintracht, jedno od najvećih iznenađenja u Bundesligi. Kod Talijana Derby della Lanterna igraju Genoa i Sampdoria. Barca i Real igraju u nedjelju...
Vidi originalni članak

Pred nama je novi nogometni vikend. Ako volite Premiership, možda bi bilo bolje da subotu i nedjelju posvetite onima koje ste možda zbog nogometa malo zapostavili. Ne morate im reći da su odgodili čak četiri utakmice u vašoj najdražoj ligi.

Borba za naslov u HNL-u zahuktava se s dvije subotnje utakmice, Dinamo dočekuje Split, a Hajduk Rijeku. U Njemačkoj Niko Kovač ide kod Bayerna, Genoa i Sampdoria igraju Derby della Lanterna, a Barcelona i Real igraju u nedjelju. 

Odgodili pola utakmica

Crystal Palace - Tottenham, Middlesbrough - Sunderland, Arsenal - Leicester, sve te subotnje utakmice u Premiershipu su odgođene kao i ona nedjeljna Southamptona i Manchester Uniteda. Dobro, pitate se, pa što je ostalo u Premiershipu?

Bilić s West Hamom gostuje kod Bournemoutha u subotu u 16 sati. Liverpool u nedjelju igra protiv Burnleya (17.00)

Barca u La Coruni, Real protiv Betisa

Barcelona će nakon čuda protiv PSG-a u Ligi prvaka gostovati kod Deportiva u nedjelju u 16.15 sati. U zadnje dvije utakmice Katalonci su svom nedjeljnom protivniku utrpali 12 komada! Prošle godine bilo je 8-0 za Barcelonu.

Real Madrid od 20.45 sati igra protiv Betisa. Tu ne bi trebalo biti problema za Modrića i društvo. Real je u zadnjih šest utakmica protiv Betisa slavio pet puta uz jedan remi, a Betis je zadnji put pobijedio na Bernabeuu 1998. godine.

Derby della Lanterna

Kod Talijana u subotu je na rasporedu samo jedna utakmica. Derby della Lanterna igraju Genoa i Sampdoria (20.45 sati). Genoa je 15. i svaki bod joj je bitan, dok je Sampdoria na 10. mjestu.

Zadnji put kad je Genoa bila domaćin Sampdoria je slavila 3-2. 

Niko Kovač kod Bayerna

Bayern će u subotu od 15.30 sati dočekati Kovačev Eintracht Frankfurt, jedno od najvećih iznenađenja Bundeslige. Ime Nike Kovača u zadnje vrijeme počelo se spominjati i kao ime budućeg trenera Bayerna i gostovanje njegovog Eintracta bit će pod posebnim povećalom.

Dinamo i Rijeka nastavljaju utrku

Subotnji program HNL-a donosi nam nastavak utrke Rijeke i Dinama u borbi za naslov prvaka. Program otvara Dinamo protiv Splita na Maksimiru od 15 sati. 'Modri' su u posljednjoj utakmici splitovcima u Zagrebu zabili šest komada u Kupu. 

Rijeka od 17 sati gostuje kod Hajduka na Poljudu. Mijenjali su se treneri u Hajduku, mijenjali su se igrači, ali jedno je ostalo nepromijenjeno. Matjaža Keka nitko još nije uspio skinuti. Vidjet ćemo može li Hajduk iznenaditi favorita i tako pomoći Dinamu koji je i dalje šest bodova iza Riječana.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • nijetebriga 11.03.2017.

    Bayern vs Entracht Frankfurt 2:0... Gledam naseg A.Rebica, da se zna snaci Frankfurt bi vodio 2:0 prije Bayerna.. u prvim minutama fula priliku druga nedugo zatim, sletio se sam prema Neuer-u, zaobidje ga i pet metara pred vratima namjesta loptu umjesto da puca u prazan gol, Mats Hummels skida sa noge☺.. Ako nista makar je pozutio nakon falua na Lahmu i za meckern ..

  • nijetebriga 11.03.2017.

    Eintracht je bez sanse da dobije Bayern .. ovak ce Kovac gledati danas svoju punu mrezu..

  • sena2 11.03.2017.

    Maleni novinar ugurao cijelu Europu u jedan clanak a nije se suzdrzao da ne spomene Barcu i Real,svoje gazde!Sutra Barca live a i Real kao i obicno!Uzivajte!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare