To je to što me zanima!

'Kovač mi nije dao da igram pa nisam ušao u ritam kao sada...'

Potrebno mi je povjerenje trenera i njegovog stožera. Sada to opet imam. I prije nego je Hansi Flick došao trenirao sam jako puno i bio sam u dobroj formi, ali nisam dobio priliku, pojadao se Boateng
Vidi originalni članak

Jerome Boateng (31) je i nakon pauze zbog korone jedan od najboljih igrača Bayerna.  Protiv Union Berlina (2-0) i Eintrachta iz Frankfurta (5-2) pokazao je zavidna izdanja. Rođen u Berlinu, osjeća se sjajno pod vodstvom Hansija Flicka. S druge strane, pod vodstvom našega Nike Kovača nije bio toliko sretan.

POGLEDAJTE VIDEO: Dok su Bavarci obožavali Kovača

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Uvijek sam se borio za svoj put prošlih godina, čak i kada je izostala podrška bivšeg trenera (Niko Kovač, nap.a.) i drugih ljudi - rekao je Boateng u intervjuu za "Welt am Sonntag" pa dodao:

- Potrebno mi je povjerenje trenera i njegovog stožera. Sada to opet imam. I prije nego je Hansi Flick došao trenirao sam jako puno i bio sam u dobroj formi, ali nisam dobio priliku zaigrati pa nisam mogao ući u svoj ritam. To je teško za bilo kojeg igrača - pojasnio je. 

BAYERN - FRANKFURT 5-2 Bayern razmontirao Eintracht! Perišić je započeo u prvih 11

- Sada opet uživam u nogometu - zaključio je Boateng čiji ugovor s Bayernom ističe u ljeto 2021.,a  razgovori o njegovom produženju još uvijek nisu započeli. Unatoč tome, on sam već razmišlja o tome.

- U ovom trenutku se osjećam odlično u Bayernu i mogu zamisliti da tu ostanem - rekao je. 

Dodajmo, Bayern je nedavno produžio ugovore sa svojim starosjediocima - Thomasom Müllerom (30) i Manuelom Neuerom (34).

DO 2023. godine Konačno pao dogovor: Neuer produžio ugovor s Bayernom WERDER-BAYER 1-4 Bundesliga: Havertz i Bayer asfaltirali Werder u Bremenu

Idi na 24sata

Komentari 13

  • Kapo 26.05.2020.

    Kovač mu je dao previše prilike..Večeras će on opet pokazati svoju pravu kvalitetu..

  • bedak11 26.05.2020.

    Ovaj lik je u mirovini od kad mu je messi polomio kicmu

  • 26.05.2020.

    Da je süle zdrav nebi ti jos igrao

Komentiraj...
Vidi sve komentare