To je to što me zanima!

'Kovač mi nije dao da odmorim ni minute, uvijek je tražio više'

Luka Jović transfer u Real Madrid izborio je sjajnom sezonom u Bundesligi. Eintracht je zaradio 60 milijuna eura, a pitanje je bi li transfera uopće i bilo da srpskog napadača nije isprofilirao Niko Kovač
Vidi originalni članak

Niko Kovač mi je pomogao da izađem na pravi put, rekao je Luka Jović, novi igrač Real Madrida.

Srpski napadač ne skriva svoje divljenje prema Kovaču pod kojim je eksplodirao u Eintrachtu. Nekoliko je već puta istaknuo da je naš bivši izbornik najzaslužniji za njegov nogometni uspjeh, a sada je to još jednom ponovio u razgovoru za Marcu.

- Nije mi na treninzima dao ni minute odmora. Uvijek je tražio više od mene. Jako sam mu zahvalan, bio je vrlo važan trener za mene. Zbog njega sam bolja osoba i bolji igrač.

- Kao 15-godišnjak sam igrao protiv tri godine starijih. Oni su zabijali i 40 golova po sezoni. Fizička snaga mi je tada pomogla da se dokažem, ali danas kao igrač volim jednostavne stvari. Volim koristiti glavu, a snagu koristim samo kada se ne mogu dokazati svojom glavom - rekao je Jović.

Plakao kad ga je Zvezda prodala Benfici

Najteži period u karijeri bio mu je 2016. godine kada ga je Crvena zvezda prodala Benfici. Imao je tada samo 19 godina.

- Htio sam ostati u klubu do kraja sezone. Imali smo 20 bodova više i htio sam osvojiti prvenstvo još jednom. Ali klubu je trebao novac pa su me prodali u siječnju. Kad sam prvi puta došao u Lisabon, tri sam dana plakao - iskren je 21-godišnji napadač.

Luka Jović transfer u Real Madrid izborio je sjajnom sezonom u Bundesligi. Kraljevi su Eintrachtu iskeširali 60 milijuna eura njemačkoj momčadi. Potpisao je ugovor na pet godina. U prošloj je sezoni u svim natjecanjima dao 27 golova u 48 utakmica.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • user_440339 29.06.2019.

    60mio puno za njega

  • ZG U SRCU 29.06.2019.

    Čestitke i Kovaču. Kaj je da je, traži njemačku disciplinu i rad.

  • Brozo 29.06.2019.

    Sretno Luka

Komentiraj...
Vidi sve komentare