To je to što me zanima!

Kovač na vratima Herthe: Od ljeta je Jürgen Klinsmann bivši

U klub u kojemu je igrao u dva navrata,  (1992.-1996., 2003.-2006.), Niko bi se trebao vratiti na ljeto kada istekne ugovor trenutnom treneru Klinsmannu, na radost Herthinih navijača...
Vidi originalni članak

Bivši njemački reprezentativac Jürgen Klinsmann zamijenio je smijenjenog Antu Čovića na mjestu trenera Herthe Berlin do kraja sezone, objavio je njemački klub u srijedu. Upravo kraj sezone trebao bi biti alarm za dolazak Nike Kovača na klupu njegova bivšeg kluba iz rodnog Berlina. 

SMJENE HRVATA Kroaten, raus! Nakon Kovača, otkaz je dobio i Ante Čović...

Klinsmann, koji je bio izbornik američke reprezentacije od 2011. do 2016., zadnji je put radio u Bundesligi u minhenskom Bayernu u sezoni 2008./2009., a deset godina nakon njega upravo je Niko Kovač bio prvo lice Bavaraca. 

Prema pisanju njemačkih medija, Kovaču je Hertha nudila posao već sada kada su odlučili otpustiti Čovića, no Niki se ne da dolaziti samo zbog nekoliko tjedana ili mjeseci rada nego traži nešto dugoročnije. Upravo stoga je berlinski klub izgleda ostavio svoju ponudu za Niku i dalje na stolu, samo s malo kasnijim početkom radnog odnosa. 

U klub u kojemu je igrao u dva navrata,  (1992.-1996., 2003.-2006.), Niko bi se trebao vratiti na ljeto kada istekne ugovor trenutnom treneru Klinsmannu.

BILD TVRDI Kovač uzvraća Bayernu?! Niko opcija za klupu najljućeg rivala

Ukoliko ne bude sjeo na klupu Herthe, Niko neće biti bez posla. Odmah po odlasku iz Bayerna mnogi su se klubovi zainteresirali za njega, a među inima je i dortmundska Borussia, ljuti rival Bavaraca koji je ove sezone već 'preoteo' Hummelsa. Hoće li nakon njega i Kovača?

Idi na 24sata

Komentari 6

  • highfly 28.11.2019.

    mislim da je Kovač odličan trener, ali ima ozbiljnih problema sa međuljudskim odnosima, isto mu se desilo i u repki i u Bayernu, kad se dva puta cijela momčad okrene protiv tebe i bojkotira te nešto ti s pristupom ozbiljno ne štima.

  • matekapula 28.11.2019.

    Eva pa ti ne čitaš 24 h, ne može preuzeti Herthu jer preuzima Borussiju Dortmund.

Komentiraj...
Vidi sve komentare