To je to što me zanima!

Kovač nagrađen za svoje djelo: Nijemci su prepoznali fair-play

FAIR-PLAY Nakon što je njegov Eintracht Frankfurt u dvije utakmice protiv Nürnberga osigurao život u Bundesligi, Kovač je kao pravi sportaš išao utješiti protivničke igrače
Vidi originalni članak

Lijepo i veliko priznanje dobit će Niko Kovač u Njemačkoj. Naime, nogometni savez Njemačke dodijelit će mu nagradu za fair-play.

Bivši hrvatski izbornik nagradu će dobiti zbog ponašanja u kvalifikacijama za opstanak u Bundesligi. 

Nakon što je njegov Eintracht u dvije utakmice protiv Nürnberga osigurao život u Bundesligi, Kovač je kao pravi sportaš išao utješiti protivničke igrače.

Jednog uplakanog protivničkog igrača je čak držao i u naručju te pokušao smiriti, a taj je potez sve dirnuo pa će nagradu dobiti u subotu u Hamburgu uoči utakmice Njemačke i Češke.

Njegov klub trenutno je osmi u elitnom njemačkom nogometnom društvu i trebao bi ove sezone izbjeći stresnu borbu kao prethodnog proljeća.

Tablice vam donosi SofaScore - rezultati uživo
Idi na 24sata

Komentari 10

  • delboy44 06.10.2016.

    Mnogi su srali po njemu a pokazao je da moze i hoce. Bravo Niko.

  • strmi007 06.10.2016.

    Bravo!

  • Karamazov 06.10.2016.

    on je za onog tv servisera izmislio nogomet, ali svi znamo na koji nacin i zbog cega je kovac izguran iz reprezentacije... nije ni on ekstra klasa jer se tek poceo bavit trenerskim poslom i treba jos puno iskustva stec i znanja naucit, ali je za antu doktor znanosti

Komentiraj...
Vidi sve komentare