To je to što me zanima!

Kovač o spornom, poklonjenom penalu: 'Ne bih ga nikad sudio'

Sporna situacija dogodila se kada je Franck Ribery prebacio loptu preko klizećeg Nordtveita te zatim lukavo zapeo za Hoffenheimovog braniča. Bayern je dobio penal
Vidi originalni članak

Bayern je nad domaćem terenu nadvisio Hoffenheim 3-1 te tako uspješno odradio prvi ligaški zadatak. Ipak, utakmicu je obilježio detalj iz 79. minute kada su Bavarci poveli nakon sumnjivog penala.

Sporna situacija dogodila se kada je Franck Ribery prebacio loptu preko klizećeg Nordtveita te zatim lukavo zapeo za Hoffenheimovog braniča, a sudac Dankert pokazao na najstrožu kaznu.

Poslije utakmice Niko Kovač je priznao kako je penal za njegovu momčad bio donekle poklonjen: "Ja to ne bih sudio", rekao je hrvatski stručnjak dodavši:

- Gledajuće prilike danas mislim da smo zasluženo pobijedili, iako je bilo teško.

Utakmicu je prokomentirao i Arjen Robben:

- Važno je početi s pobjedom, ali nije bilo lagano. Hoffenheim nas je napao, ja to volim. Imaju dobrog trenera i to se vidi po načinu igre.

KVIZ: Koji je sport s loptom za vas?

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Samosex980 25.08.2018.

    Slican penal kao psg-barca u ligi prvaka

  • lajd 25.08.2018.

    koliko neprofesionalizma, mogli ste bar rezultat napisati

  • SilikoniralaSiSe 25.08.2018.

    Kovač je veliki gospodin,najjaci trener miljama.Ima gard i autoritet tako mlad za trenera.Zelim mu uspjeh u Bayernu i cestitke na prvim bodovima u bundes ligi.Ovi su mu bodovi vjetar u leđa,a hoffenheim je tvrd i solidan klub.

Komentiraj...
Vidi sve komentare