To je to što me zanima!

Kovač srušio PSG nakon 0-2! Nije gledao penal za pobjedu

Niko Kovač na poluvremenu je očito prodrmao svoje dečke. Uveo je Henriquea i Fabregasa i započeo kolosalni preokret. Prvo je Nijemac Kevin Volland zabio dva gola, u 52. i 66. minuti pa se ukazao Fabregas
Vidi originalni članak

Fenomenalnu utakmicu odigrali su nogometaši Monaca te su u derbiju francuskog prvenstva pobijedili prvoplasirani PSG 3-2. Pobjedom su skočili na drugo mjesto. Najbolja je to utakmica izabranika Nike Kovača, preokrenuli su 0-2 i zasluženo pobijedili

Poveo je PSG golom Kyliana Mbappéa. Fenomenalno mu je loptu u prostor gurnuo Angel Di Maria u u 25. minuti. Bilo je 2-0 već u 37. Iz penala je pogodio Mbappé za svoj drugi gol na utakmici. 

Niko Kovač na poluvremenu je očito prodrmao svoje dečke. Uveo je Henriquea i Fabregasa i započeo kolosalni preokret. Prvo je Nijemac Kevin Volland zabio dva gola, u 52. i 66. minuti, a preokret je potvrdio Cesc Fabregas golom iz penala. 

Neoprezno je Vollanda srušio Abdou Diallo, zaradio je nakon pregleda VAR-a i izravni crveni karton, a Španjolac je poentirao u 84. minuti. Pedantni francuski režiser pokazao je kadar u kojemu je Kovač okrenuo leđa dok je Fabregas izvodio najstrožu kaznu, hrvatski stručnjak nije mogao gledati.

Monaco je pobjedom skočio na drugo mjesto prve francuske lige i ima 20 bodova iz 11 susreta. PSG je ostao prvi, ali sa samo četiri boda prednosti pred Kovačevim trupama.

Bašić igrao za Bordeaux

Hrvatski reprezentativni veznjak Toma Bašić odigrao je cijeli susret za Bordeaux koji je u susretu 11. kola francuskog nogometnog prvenstva kao gost svladao Rennes 1-0 (1-0).

Jedini gol na utakmici postigao je Ben Arfa (37). Bordeaux je sada 11. na ljestvici sa 15 bodova, tri manje od četvrtog Rennesa.

Idi na 24sata

Komentari 64

  • brane456 21.11.2020.

    Ubrzo će biti potrošena roba, on jesamo za kratke staze uvjetno rečeno stručnjak❌

  • 21.11.2020.

    I moj brat Robert takodjer

  • HAVOK-THRASH METAL 21.11.2020.

    Dobra tekma bila😊

Komentiraj...
Vidi sve komentare