To je to što me zanima!

Kovač oprostio Livaji, napadač kandidira za nastup u Brazilu

Napadač Atalante je naljutio izbornika još u reprezentaciji U-21. No, nazvao ga je i sve probleme su izgladili te Livaja kandidira za nastup u Brazilu 2014. godine...
Vidi originalni članak

Imao sam svoje razloge zbog kojih se nisam odazvao u mladu reprezentaciju, ali o njima sad ne želim govoriti. Ma cijela je ta priča u medijima poprimila puno ozbiljnije dimenzije no što je trebala, kaže Marko Livaja.

Odnosi napadača talijanske Atalante i ondašnjeg izbornika reprezentacije do 21 godine zahladjeli su nakon što se Livaja nije odazvao na okupljanje uoči ogleda s Lihtenštajnom. Nije odgovarao čak ni na izbornikove telefonske pozive, zbog čega ga je Kovač otpisao uz riječi: “Dok sam ja izbornik, Livaja više neće zaigrati za reprezentaciju!”

- Svjestan sam da sam pogriješio, zato sam i nazvao izbornika Kovača, koji je u međuvremenu promoviran u izbornika A reprezentacije - otkrio nam je Marko Livaja i dodao:

- Uoči Islanda smo kratko porazgovarali, no izbornik je rekao da je zauzet i da će mi se javiti za nekoliko dana. Nazvao me sljedeći tjedan, razgovarali smo 15-ak minuta, objasnio sam mu što je bilo, ispričao sam se i tu smo priču zaključili. Nadam se zauvijek.

Nesporazum su izgladili, a Marko će, ako to zasluži, konkurirati za jedno od mjesta za SP.

- Sve je na meni. Budem li dobro igrao i zabijao, poziv će stići. No budem li na klupi, ne mogu se nadati pozivu - svjestan je Marko, koji je trenutačno u drugom planu zbog kapetana Atalante Germana Denisa.

- Igramo s jednim napadačem, a zasad je Denis u prvom planu. Zato sam tražio razgovor s čelnicima kluba i lako je moguće da već na zimu napustim Atalantu - kaže Livaja.

Na posudbu ga žele dovesti Genoa i Catania, u kojoj je njegov brat.

- Mirko igra u Catanijinoj ‘primaveri’, lijepo bi nam bilo skupa, ali mene zanimaju samo minutaža i napredovanje. Nitko nije postao igrač sjedeći na klupi, pa tako neću ni ja. Međutim, drago mi je da interes postoji, da sam stvorio ime u Italiji - zaključio je 20-godišnji Livaja.

Idi na 24sata

Komentari 42

  • brajdas 19.12.2013.

    ne grizi jezik ako ti zaboravljaš mi ne

  • SWEET CHILD 19.12.2013.

    Ja ga osobno nebi zvao, nema on problema samo sa Nikom, već i sa formom, a i trener Atalante ga je 2x već otjerao sa treninga!

  • dulama1 19.12.2013.

    a tko je taj livaja? on bi u brazil pa se ispričao? niko ne nasjedaj na te folove!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare