To je to što me zanima!

Kovač: Prilike poput one Mandžine moramo zabijati

A što reći? Ništa još nije gotovo. Do kraja imamo pet utakmica i sve možemo popraviti, rekao je Badelj nakon utakmice Dinama i Anderlechta
Vidi originalni članak

Došli smo igrati na bod. Dinamo nije iskoristio svoje prilike u prvom poluvremenu, a mi smo sretno uspjeli zabiti prvi gol. Nakon toga Dinamo se otvorio i mi smo to iskoristili i zabili i drugi gol te se tako s teškog gostovanja vratiti s punim plijenom, rekao je najbolji igrač Anderlechta Bousouffa. 
Iako se očekivalo da će Bousouffa biti u problemima zbog jednomjesečnog ramazanskog posta to nije bilo tako.
- Mogao sam jesti jer sam bio na putu dva dana, tako da sam bio sit. Vjera mi dopušta da jedem kad sam na putovanju tako da nisam imao nikakvih problema - priča Bousouffa.
Za razliku od njega Dinamov vezni red djelovao kao da ima velikih problema.
- A što reći? Bio je to još jedan klasični naš poraz u Europi. Igrali smo dobro prvo poluvrijeme, ali nismo zabili i to nas je koštalo. Ništa još nije gotovo. Do kraja imamo pet utakmica i sve možemo popraviti - rekao je Milan Badelj.
Robert Kovač odlično je dirigirao Dinamovom obranom, no nakon prvog gola raspala se i modra igra u obrani.
- Dva su puta puknuli prema golu i zabili su oba puta. Prvo poluvrijeme smo igrali odlično , ali u nastavku nismo postojali na terenu. Uvukao se strah i prvi gol Anderlechta je odlučio utakmicu. U Europi se moraju iskoristiti prilike poput one Mandžine. Ostavili smo bolji dojam, ali što to vrijedi kad nismo osvojili niti bod - rekao je iskusni Kovač te se vratio na Uefin eksperiment sa sucima. Čak ni to nije pomoglo da peti sudac vidi faul za penal na Mandžukiću.
- Suđenje i eventualni penal ne bih komentirao, ali ne vidim smisla zašto Uefa plaća ta dva suca, a oni ne reagiraju. Možda je glavni sudac mogao dosuditi penal da je dobio signalizaciju od pomoćnog kraj Anderlechtova gola - završio je najiskusniji Dinamov igrač u Europi.
Mandžukić, Vrdoljak i Butina ignorirali su nakon utakmice Uefino pravilo da moraju proći kroz mix-zonu. Nije valjda zato što su bili među najgorima na terenu.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Th 1950 18.09.2009.

    eto vam manđa ,a rugali se kalinićuon ako puca penale bar zabije a vaš manđo nezna ni glumit u šesnaestercu ljudi moji nije vam ovo HNLpa da su svi suci za vas da u HNL sude strani suci nebi vi bili među prvih deset zato psstttt... dobro ste prošli

  • Th 1950 18.09.2009.

    neka neka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • Barca4Ever 18.09.2009.

    za 1 kol tomo je kriv, a 2 gol... to pripisujem vrdoljaku! nejde mi u glavu kaj ima trčat 50 metara s njim... radi se prekid na centru i gotovo! Pogotovo kad vidiš da ti u obrani stoje 2 čovjeka... on je profesionalac, trebo bi tak počet i igrat... svi oni...

Komentiraj...
Vidi sve komentare