To je to što me zanima!

Kovač se jedva provukao protiv drugoligaša, spasio ga je Lewa

Niko Kovač za dlaku je izbjegao veliku blamažu! Na Allianz areni su u četvrtfinalu Kupa slavili s 5-4 protiv drugoligaša i velikog autsajdera Heidenheim, a skoro su cijelu utakmicu odigrali s igračem manje
Vidi originalni članak

Kakva drama u režiji Kovačevog Bayerna! U golijadi na domaćem terenu jedva su izborili prolazak u polufinale njemačkog Kupa (5-4) protiv drugoligaša Heidenheima.

Sve je krenulo 'k'o po špagi'. U 12. je minuti Goretzka zabio za rano vodstvo domaćih na asistenciju Kimmicha i izgledalo je kako će Kovačevi izabranici odigrati rutinsku utakmicu. Ali tri minute kasnije stigao je hladan tuš za domaće. Nakon pregledavanja VAR snimke sudac Winkmann dao je crveni karton Suleu i Bayern je utakmicu nastavio s igračem manje.

Dobro je to uzdrmalo Kovačeve izabranike koji su na odmor otišli sa zaostatkom. U 26. minuti zabio je Glatzel, a trinaest minuta kasnije je oduševljenje gostujućih navijača izazvao Schnatteter koji je poslao loptu pokraj Ulreicha. Imao je što Niko Kovač reći svojim pulenima na poluvremenu.

Probudili su se Kovačevi igrači u nastavku i samo u 12 minuta zabili tri gola. Redom su golove davali Muller, Lewandowski i Gnabry. Rezultat je bio 4-2, ali uporni drugoligaš nije se predavao. Njihov je trener napravio dvije izmjene, a onda je krenuo šou.

Glatzel je zabio za 4-3, a tri minute kasnije je u 77. minuti poravnao rezultat. Kovač se samo mogao uloviti za glavu, Hummels je spustio pogled i nije mogao vjerovati što se događa na Allianz Areni. Borbeni gosti još su jednom uhvatili egal.

Na kraju se ipak vidjelo ko je prvoligaš. Bayern je u 84. minuti izborio penal nakon što je rukom igrao Busch, a sigurno ga je realizirao Robert Lewandowski i spasio Kovača blamaže. Do kraja susreta uspjeli su domaći zadržati prednost i izboriti polufinale Kupa. 

Bayern će u polufinalu igrati protiv boljeg iz susreta Schalkea i Hoffenheima.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • danko1471991 04.04.2019.

    Nas najbolji nogometni trener trenutno je Bjelica,Dalica ne računam jer pokazalo se da je ono na SP bila slučajnost uz puno sreće...

  • andre2000 03.04.2019.

    Nije mi jasno zasto uvijek pisete o Kovacu? Zasto jednostavno ne napisete Bayern se provukao ako je se uopce "provukao"?! Covjek je uspio vise nego svi mi i ja sam sretan da ima sve u zivotu. Nebi loše bilo da covjeku dadnete nekada i podrske malo. Mozda i on cita 24 sata u sto čisto sumnjam 😂

  • Veliki Meštar sviju hulja 03.04.2019.

    Niko Kovač precijenjeni trener , s nevjerojatno bogatim ugovorom

Komentiraj...
Vidi sve komentare