To je to što me zanima!

Kovač se susreo sa Zdravkom: Ne postoji problem između nas

Alen je zabio dva odlična gola, no ja gledam izvedbu svih 90 minuta. Bilo je tu više reprezentativnih kandidata, ne želim ulaziti u detalje, rekao je rezervirano izbornik
Vidi originalni članak

Sjajnu partiju Alena Halilovića na Kantridi je gledao i izbornik Niko Kovač.

- Alen je zabio dva odlična gola, no ja gledam izvedbu svih 90 minuta. Bilo je tu više reprezentativnih kandidata, ne želim ulaziti u detalje - rekao je stariji brat Kovač.

U Rijeci je bio i Zdravko Mamić. Nakon utakmice, kad je prolazio pored Roberta i Nike Kovača, Dinamov izvršni predsjednik uz smješak im je namignuo.

- Vidjeli smo se prije utakmice u loži, nemamo nikakvih problema. Naravno da vam neću otkriti detalje o čemu smo pričali - ponovno je škrt na riječima bio izbornik Kovač. 

Popričao je Niko Kovač i s Andrejem Kramarićem. Napadač Rijeke bivšem je klubu zabio iz penala.

- Nisam ni sam znao kako da proslavim taj gol. Sjetio sam se da je Anas Sharbini skinuo dres, pa sam pomislio da bi bilo dobro da i ja tako proslavim - rekao je Kramarić i nastavio:

- Poslije mi je izbornik Kovač rekao da bi bilo ‘šamaranje’ da to napravim u reprezentaciji. Zamislite da zbog skidanja dresa dobijem drugi žuti karton!

Vulgarne uvrede trpio je Zdravko Mamić od navijača nekoliko redova ispod svečane lože, uzvratio im je istom mjerom, a strasti je smirila policija...

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Enterprajz1 01.03.2014.

    Bravo Niko Kovač.Ne samo da si bio odličan nogometaš,dobar izbornik (u dvije utakmice protiv Islanda) već si i mudar čovjek.Čemu da se prepucavaš sa Mamićem.Meni je jasno da između vas dvojice nema ništa,a recimo lošega.Logično,jer Halilović je prodan, ati si isuviše veliki gospodin da bi se spuštao na nivo primitivca Zdravka Mamića.Osim toga vjerovatno ti mjesto izbornika nije životno postignuće,već nešto čime želiš pomoći HR nogometu, pa ako ti to nebudu (budale) dali, njihov problem.Ti ćeš i dalje ostati veliki nogometaš,dobar izbornik ( u vrijeme u kojemu to budeš) i pravi gospodin.Sretno Niko i nedaj se omesti od budala i zavidljivaca.

  • IgorĐorđević 28.02.2014.

    Znači opet po starom u reprez.mamic kolo vodi e moj Niko

  • perica 100 28.02.2014.

    samo u 19 ništa u senijore ako Niko želi rat sa navijačina onda bude zval malog . Mali je solidan ali sebičan

Komentiraj...
Vidi sve komentare