To je to što me zanima!

Kovač: Srna nije htio pucati pa je Mandžo preuzeo, događa se

Gospodin Antonio Conte i ja smo danas bili radio reporteri. Mogli ste čuti svaki naš komentar. Neću tražiti dlaku u jajetu, ja sam zadovoljan našom igrom, kaže Kovač
Vidi originalni članak

Čestitao bih jednoj i drugoj momčadi. Uvjeti su bili drugačiji nego uobičajeno. Nije bilo navijača, a sparina je otežavala uvjete. Zadovoljan sam bodom. Imali smo šanse, kao i Talijani, rekao je Niko Kovač nakon 1-1 protiv Italije na praznom Poljudu.

- Bilo je teško igrati, imali smo neke dobre elemente u igri, a i neke lošije. Nije lako bilo igračima - rekao je Niko za kamere HTV-a i dodao:

- Gospodin Conte i ja smo danas bili radio reporteri. Mogli ste čuti svaki naš komentar. Neću tražiti dlaku u jajetu, ja sam zadovoljan današnjom igrom. 

- Promašeni penal? Mandžukić u svom klubu puca penale. Darijo je bio prvi izvođač, ali na njemu je napravljen prekršaj i Mandžo je bio sljedeći. Svi koji pucaju penale mogu ih i promašiti, to je normalno - rekao je Kovač i dodao:

- Možemo riješiti sve u sljedeće dvije utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 174

  • strmi007 14.06.2015.

    Olić je gotov , a ni Mandžo nije daleko

  • piramida 13.06.2015.

    Niko bi trebo pronaci neki drugi tim za kaljenje ,

  • - DAVOR - 13.06.2015.

    Kapetan se ustrtari pucat penal? jaki mi kapetan neki.. vrijeme je za otpis olića kojemu na trudu i srčanosti svaki suigrač može poljubit kopačku al nije to to više... srna odigro svoje najbolje tekme za repku prije 5-6 godina... pranjić nije bek i to je to.... vradaljko,leovac,kramarić ko zamjene... nadalje, manđo na klupu dok ne počne trčat ko kad se borio za prvih 11 ko da frizirani olić u najboljim godinama trči je izgledo a sad ko da mu se neda i samo se svađa sa sucima i samim sobom... kovačić če pred penziju postat igrač jer je mlakonja... uz sve navedeno treba nam trener koji ima bar 10 godina iskustva na klupi a da to potkrepljuju i neki rezultati, ovako se ko i bilić uči bit izbornik a uz to arogantno egoističan jer misli da je najpametniji..... sve ove zvjezdice u klubovima lete ko ludi po terenu a dođu u repku i izgledju ko amateri.

Komentiraj...
Vidi sve komentare