To je to što me zanima!

Kovač uhvaćen na Goodisonu: 'Hrvat uskoro stiže u Everton'

Hrvatski stručnjak uživo je gledao derbi Evertona i Chelseaja u kojem je Kovačić zabio sjajan gol. Engleski mediji 'raspalili' su priču - Niko Kovač trebao bi postati novi menadžer Evertona
Vidi originalni članak

Niti mjesec dana nakon otkaza u Bayern Münchenu, Niko Kovač nalazi se pred novim izazovom u karijeri. Iako je prije par dana preko prijatelja objavio pomalo neočekivanu odluku i najavio odmor do kraja sezone, njegovo prisustvo na utakmici Evertona i Chelseaja dalo je naslutiti da se nešto kuha u Premier ligi. Kovač je derbi gledao uživo na Goodison Parku.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Mateo Kovačić postigao je fantastičan gol u derbiju, no Chelsea je na koncu izgubio i Everton je s 3-1 stigao do prve pobjede nakon tri uzastopna poraza koja su Portugalca Marca Silvu koštala trenerskog angažmana.

VIDEO: OPET JE ZABIO Kovačiću nema kraja! Zabio je volejčinu s preko 20 metara...

Silva je u četvrtak dobio otkaz nakon serije loših rezultata i preko 100 milijuna uloženih eura u momčad ove sezone, Everton je ostavio u zoni ispadanja na 18. mjestu, a na njegovo mjesto kao privremeno rješenje stigao je Duncan Ferguson.

Škot je u službenom debiju uspio vratiti osmijeh na lice Evertonovim navijačima, a posebno zadovoljan može biti i Kovač ako ima istine u tome da će preuzeti Everton kako pišu engleski mediji.

Kovača su nakon otkaza u Bayernu povezivali s nekoliko mogućih novih momčadi, prije svega su to bile momčadi berlinske Herthe te Borussije Dortmund.

Dolaskom na Goodison Park engleski mediji 'raspalili' su priču da je upravo Kovač idući menadžer Evertona, a kladionice su već uvrstile i ponudu - koeficijent da hrvatski stručnjak preuzima 'karamele' iznosi svega 4,5.

Kuha se kuha, uskoro bismo mogli imati trećeg stručnjaka u najjačem rangu engleskog nogometa nakon Velimira Zajeca (Portsmouth) i Slavena Bilića (West Ham).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 07.12.2019.

    I ja sam danas viđen u Kauflandu pa neću tamo delat.

  • Obi-Wan Kenobi 07.12.2019.

    Nakon ove pobjede Evertona i reakcije navijača na Goodisonu teško.

  • 07.12.2019.

    Niko sve najbolje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare