To je to što me zanima!

Kovač vjeruje da će ga imati za Italiju: Nisam otpisao Modrića

Hrvatski izbornik vjeruje da bi Luka Modrić mogao zaigrati u kvalifikacijskoj utakmici protiv Italije 12. lipnja. Kovač je ipak rekao kako neće forstirati povratak na teren
Vidi originalni članak

Hrvatska 12. lipnja u Splitu igra najvažniju kvalifikacijsku utakmicu u lovu na Europsko prvenstvo. A osim što će biti bez navijača, Hrvatska bi mogla biti i bez pomoći svog najboljeg igrača, Luke Modrića. No Niko Kovač u razgovoru za Večernji list rekao je da još nije otpisao Luku s popisa za Italiju.

- Zašto bih ga otpisao? Ako se Real nada njegovu povratku, imamo se i mi pravo nadati. Nije još u punom pogonu, no oporavak teče po planu. Nećemo ga forsirati, bit ćemo strpljivi i nadati se da će se oporaviti na vrijeme - rekao je Niko Kovač za Večernji list.

Hrvatski izbornik za Sky je komentirao i polufinale Lige prvaka. U finalu vidi Real iako je izgubio od Juventusa, a najavio je i utakmicu Barcelone i Bayerna.

- Barca ima problema u obrani, vjerujem da bi Bavarci mogli zabiti i osigurati si dobru poziciju za uzvrat.

Idi na 24sata

Komentari 40

  • strmi007 06.05.2015.

    Ništa bez Modrinja

  • RobertoBađo 06.05.2015.

    Tako je nebitno oce li igrat Modric ili nece, jer ako ce igrat onaj levat u napadu koji nije zabio gol 2 pol mjeseca onda jadni mi

  • Stručni komentator 06.05.2015.

    gdje bi Niko neznalica smio išta reći protiv Pepa hahahaha! Možda cilja na klupu Bayerna hahahaha!

Komentiraj...
Vidi sve komentare