To je to što me zanima!

Kovačev nemilosrdni Bayern: Utrpali im čak 20 komada...

Kovačev Bayern odigrao je posljednju pripremnu utakmicu pred početak sezone, a u toj utakmici zabili su čak 20 golova. Nesretni protivnik bio je Rottach-Egern koji se nalazi na sjeveru bavarskih Alpi
Vidi originalni članak

Niko Kovač vrši posljednje pripreme sa svojim Bayernom pred početak sezone. Početkom sedmog mjeseca Niko je odradio prvi trening s bavarskim klubom, a onda su uslijedile prijateljske utakmice. 

Aktualni njemački prvak pod vodstvom bivšeg hrvatskog izbornika odigrao je pet prijateljskih utakmica. Za početak su pobijedili PSG 3-1, ali onda su uslijedila dva poraza. Prvo protiv Juventusa 2-0, a potom i protiv Manchester Cityja 3-2.

VIDEO Kovačeva sjajna premijera na Allianz Areni, pao je Mourinho

No, Kovačev Bayern se brzo oporavio od ta dva poraza te su oni za kraj predsezone upisali dvije pobjede. Najprije su svladali Manchester United s minimalnih 1-0, a onda je uslijedila prava rapsodija golova u zadnjoj pripremnoj utakmici. 

Na sjeveru bavarskih Alpi, u gradiću Tegernseeu, Bayern je gostovao klubu imena Rottach-Egern prema kojem nisu imali milosti. Čak 10 igrača bavarskog giganta zabijalo je golove, a LewandowskiWagnerFranzke i Coman postigli su hat-trick za nevjerojatnih 20-2.

Niko Kovač će svoj debi na klupi Bayerna imati u nedjelju protiv svog bivšeg kluba Eintrachta u okviru njemačkog Superkupa.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Pametnjakovic14 09.08.2018.

    Niko di ti je ostalo dostojanstvo da im nakon 7-8 golova kazes da prestanu napadati...pa to je cak napravio Low protiv brazila. Vjerovatno su zgadili nogomet navijacima ovog malog kluba

  • Kafana Na Balkanu 09.08.2018.

    Neznam kome tribaju ovakve utakmice,glupost teška

Komentiraj...
Vidi sve komentare