To je to što me zanima!

Kovačeva sjajna premijera na Allianz Areni, pao je Mourinho

Kovač je tako prekinuo niz od dva uzastopna poraza. Nakon što je u prvoj utakmici slavio 3-1 protiv PSG-a, u posljednja dva susreta bolji je bio Juventus s 2-0, a zatim i Manchester City s 3-2
Vidi originalni članak

Niko Kovač imao je uspješnu premijeru na Allianz Areni i pobjedom se predstavio svojim navijačimai! Bayern je u prijateljskom susretu srušio Manchester United golom Javija Martineza i slavio 1-0 protiv Mourinhove momčadi.

Martinez je u 59. minuti donio pobjedu udarcem glavom s par metara nakon kornera, a u posljednjim trenucima mrežu je zatresao i Arjen Robben, no gol je poništen zbog zaleđa.

Kovač je tako prekinuo niz od dva uzastopna poraza. Nakon što je u prvoj utakmici slavio 3-1 protiv PSG-a, u posljednja dva susreta bolji je bio Juventus s 2-0, a zatim i Manchester City s 3-2.

Sljedećeg tjedna (12. kolovoza) u njemačkom Superkupu protiv bivšeg kluba Eintracht Frankfurta borit će se za prvi trofej sezone.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • PCapitalist 06.08.2018.

    Bio sam jučer na utakmici na areni.Prijateljska utakmica, 75 tisuća ljudi.Što reći za igru Kovačevog Bayerna, igrali su sjajno kako ofenzivno tako i defanzivno.Manchester United se nije sastao s loptom premda su pokušavali nešto ali su zaustavljeni već na centru.

  • dybala10 06.08.2018.

    Kovač može biti najbolji trener na svijetu ali ni on ne može s ovom ekipom uzeti Ligu prvaka, treba tu 2 klasna igrača. Hazard bi im sjeo ko naručen.

  • cinquina 06.08.2018.

    Ovaj mutd je šaka jada

Komentiraj...
Vidi sve komentare