To je to što me zanima!

Kovačevi u finalu Audi Cupa: Bayern utrpao Feneru 6 golova

Bayern je već nakon prvog poluvremena vodio 5-0 golovima Renata Sanchesa, Leona Goretzke, Thomasa Müllera i Kingsleyja Comana. r. Max Kruse u 64. minuti postigao je počasni gol za goste
Vidi originalni članak

Njemački nogometni prvak Bayern plasirao se u finale Audi Cupa u Münchenu nakon što je u polufinalu deklasirao Fenerbahče sa 6-1.

Momčad hrvatskog stručnjaka Nike Kovača u finalu će igrati protiv Tottenhama koji je u prvom polufinalu pobijedio Real Madrid s 1-0.

Utakmica je imala i svoju predigru. Nažalost, ne tako lijepu. Njemački mediji objavili su kako je nepoznati muškarac na posljednjem Bayernovom treningu napao Niku Kovača.

ZGRABIO GA ZA NOGU Bild: Drama u kampu Bayerna! Navijač je napao Niku Kovača...

Bild je javio kako je nepoznati muškarac ušao u trening-kamp njemačkog velikana te prišao Kovaču i zgrabio ga za nogu. Pozvana je policija koja je nepoznatog muškarca odvela u pritvor. Bivši izbornik hrvatske vrste prošao je neozlijeđen, ali je bio šokiran napadom.

Zasad nije poznato kako je muškarac ušao u kamp i koji su njegovi motivi.

Finale u srijedu

Međutim, scena iz trening-kampa nije utjecala na igru bavarskog sastava koji je razbio Fener. Bayern je već nakon prvog poluvremena vodio 5-0 golovima Renata Sanchesa (22), Leona Goretzke (28), Thomasa Müllera (31, 44-11 m) i Kingsleyja Comana (44).

U nastavku susreta Bavarci su smanjili gas i do kraja susreta zabili su još jedan gol. Strijelac u 58. minuti svog trećeg gola na utakmici bio je Müller. Max Kruse u 64. minuti postigao je počasni gol za goste.

U prvom polufinalnom susretu Tottenham je nadigrao Real Madrid s 1-0. Gol odluke zabio je Harry Kane u 22. minuti nakon velike pogreške Marcela i Sergija Ramosa.

Finalni susret između Bayerna i Tottenhama na rasporedu je u srijedu u 20.30, a prije toga će Real Madrid i Fenerbahče od 18.00 igrati za 3. mjesto.

Ovo je šesto izdanje Audi Cupa, a dosada j Bayern slavio tri puta, a po jednom Barcelona (2011) i Atletico Madrid (2017). (DK)

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Cronik1 31.07.2019.

    Da je Fener pobjedio ne bi se o incidentu ni pisalo. Ovako,tesko je rec bravo Niko

  • toni805 30.07.2019.

    Uz duzno postovanje prema Niki al fenera je i Dinamo pregazio i to u pravom ep natjecanju 😁

  • matija varga 30.07.2019.

    Kovac je dosta poradio na igri, mnogo tecnije i okomitije to izgleda u napadu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare