To je to što me zanima!

'Kovačić je naša budućnost, imam puno povjerenje u njega'

Kovačić? On je budućnost Interovog veznog reda. On raste iz utakmice u utakmicu i ja imam puno povjerenje u njegove mogućnosti, rekao je trener Intera Stramaccioni
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić odigrao je cijelu utakmicu za Inter u porazu od Juventusa u derbiju 30. kola Serie A. Trener 'nerazzurra' Andrea Stramaccioni nakon utakmice rekao je kako uopće nije dvojio o njegovom nastupu.

- Kovačić? On je budućnost Interovog veznog reda. On raste iz utakmice u utakmicu i ja imam puno povjerenje u njegove mogućnosti. Sada mora ovako nastaviti i gledati kako da pobijedimo Sampdoriju u srijedu - rekao je Stramaccioni koji se osvrnuo i na utakmicu:

- Quagliarellin gol nas je presjekao. On je zabio fantastičan gol. Nakon toga imali smo priliku izjednačiti preko Palacija i Cassana, ali nismo uspjeli. U drugom poluvremenu bili smo bolji, natjerali smo Juventus da se brani i šteta je da smo primili gol kad smo bili bolji na terenu.

Trener Intera nije htio govori o suđenju.

- Faul na Cassanu u šesnaestercu. Ne želim govoriti o suđenju. Želim govoriti samo o utakmici.

Stramaccioni se na kraju osvrnuo na nevjerojatnu glupost Cambiassa koji je namjerno pokosio Giovinca.

- Želim reći nešto o Cambiassu. Napravio je težak prekršaj na Giovincu, ali odmah nakon utakmice je otišao u svlačionicu Juventusa i ispričao se.

Trener Juventusa Antonio Conte bio je iznimno zadovoljan nakon utakmice.

- Svaka čast Interu, oni bi danas pobijedili mnoge, ali ne i nas. Odigrao je Inter odlično, ali je ovo nova potvrda kako Juventus zbilja ima odličnu i karakternu momčad - rekao je Conte.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • mcjvc1 31.03.2013.

    mali treba pojesti još puno žganaca da bi bio graditelj igre intera.

  • Consigliere 31.03.2013.

    pa daj ti pogledaj ovu fotografiju... prekaljeni pirlo koji je prosao sito i reseto, ima covjek iskustva za izvoz i ovo dijete, koji je usput buduca svijetska klasa i jos iz Hrvatske.. Mateo Bog nam te poslao..

  • chelseaMG 30.03.2013.

    još je mlad. ali dns je odlično odigrao. šteta samo da inter nije bar izjednačio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare