To je to što me zanima!

Kovačić kao Messi: Evo zašto mu je 40.000 ljudi skandiralo...

Mateo Kovačić je nagrađen za svoj trud. Razvija se točno onako kako bi trebao. Od njegovog talenta momčad može samo profitirati, kaže trener Intera, Walter Mazzarri
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić zabio je "hat-trick" za Inter u uzvratu 4. pretkola Europske lige. Bili su mu to prvi golovi za milanski klub, a 40.000 navijača na Giuseppe Meazzi podiglo se na noge nakon njegovog drugog gola.

Kovačić je primio loptu na centru, prošao je dvojicu igrača i lobao golmana.

- Jako sam sretan kako sam odigrao. Vidio sam da mogu, konačno sam i zabio. Nadam se da ću nastaviti zabijati. Golove posvećujem navijačima, Interu i svojoj obitelji - rekao je Mateo nakon utakmice.

Walter Mazzarri zamijenio ga je u 53. minuti utakmice, Inter je na kraju slavio 6-0 i bez problema se plasirao u Europsku ligu. Tamo će igrati protiv Dnjipra, Saint-Etiennea i Quarabaga.

- Mateo je nagrađen za svoj trud. Dečko se razvija točno onako kako bi trebao. Postaje konstantan, a od njegovog talenta momčad može samo profitirati - rekao je Mazzarri nakon briljantne Kovačićeve partije protiv Islanđana.

Idi na 24sata

Komentari 102

  • izmetado 31.08.2014.

    tako sam i ja lobo golmane kada sam bio mali,ali ima jedna stvar u članku:"prošao je dvojicu igrača i lobao golmana".krivo,prošao je samo jednoga igrača,onoga prvoga ne računam,jer se oskliznio pola metra od Kove,ipak,čestitam za "dojam",kako bi rekla Milka Babović!

  • micek 23 30.08.2014.

    Kovačić budučnost Hrvatskog nogometa

  • matijakc 30.08.2014.

    Kova majstore <3

Komentiraj...
Vidi sve komentare