To je to što me zanima!

'Kovačić me impresionirao, jasno je zašto je toliko plaćen'

Gledao sam ga protiv Cluja. Bio sam prilično impresioniran. Ima sjajan karakter, ali je i odličan tehničar koji akcije vidi unaprijed, rekao je Mihajlović o Mateu Kovačiću
Vidi originalni članak

Inter u nedjelju gostuje kod Fiorentine, a čovjek koji jako dobro poznaje situaciju u oba kluba jer je radio u njima je izbornik Srbije Siniša Mihajlović. Mateo Kovačić u kadru je 'nerazzurra', a hoće li opet početi od prve minute još se ne zna.

- Gledao sam ga protiv Cluja. Bio sam prilično impresioniran. Ima sjajan karakter, ali je i odličan tehničar koji akcije vidi unaprijed. Jasno mi je zašto je Inter izdvojio preko 10 milijuna eura (točnije 15) da bi ga doveo - rekao je Mihajlović o Kovačiću.

Mladi hrvatski veznjak u toj je utakmici prvi put zaigrao za Inter od prve minute, a istaknuo se sjajnom asistencijom za Rodriga Palacija.

Inače, u utakmici Fiorentine i Intera na terenu bi moglo zaigrati čak osam igrača iz zemalja bivše Jugoslavije.

- Veseli me to. Neovisno je li riječ o Srbima, Hrvatima, Slovencima ili Crnogorcima, igrači bivše Jugoslavije predstavljaju dva ponajbolja kluba u Italiji. Kada sam ja stigao u Italiju, bilo nas je mnogo, pa smo na neko vrijeme "nestali". No, sada smo se vratili u velikom stilu - zaključio je Mihajlović.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • ivan1984 17.02.2013.

    Dečko ima ozbiljan pristup svemu zato i ima rezultate iza sebe.SVAKA ČAST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  • floks19 17.02.2013.

    wow,napokon mu je nesto pametno izaslo iz ustiju

  • jojneznam 17.02.2013.

    to smo znali i bez tebe sliniša........

Komentiraj...
Vidi sve komentare