To je to što me zanima!

Zvezda od senzacije do poraza na Etihadu. City slavio uz čak 37 udaraca, Gvardiol ostao rezerva

Ispromašivali su se izabranici Pepa Guardiole u prvih 45 minuta kod kuće, spašavao je golman Glazer goste, a onda je srpski klub poveo na Etihadu. No, u nastavku su stvari 'u normalu' vratili 'građani' i slavili
Vidi originalni članak

Engleski velikan Manchester City krenuo je u obranu europskog naslova pobjedom 3-1 protiv Crvene zvezde koja je na Etihadu na poluvremenu vodila sa 1-0. Pep Guardiola nije mogao računati na ozlijeđene Johna Stonesa, Kevina de Bruynea, Jacka Grealisha i Matea Kovačića, a u početnom sastavu nije bilo niti Joška Gvardiola koji je utakmicu gledao s klupe.

Europski i engleski prvak je dominirao od prve minute. 'Građani' su u prvom poluvremenu imali 71 posto posjeda lopte, a prema vratima Izraelca Omrija Glazera uputili su čak 22 udarca. Gosti samo jedan i to je bio pogodak. Osman Bukari je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela nakon sjajne asistencije Mirka Ivanića izašao sam ispred Edersona i lijepo poentirao za šokantno vodstvo beogradskog kluba. Isprva je označeno zaleđe, ali VAR je promijenio tu odluku pomoćnog suca.

City je u nastavku nastavio sa svojom dominacijom okrenuvši rezultat s tri gola. Domaćinu je trebalo tek nešto više od minute za izjednačenje, a pogodak je postigao Julian Alvarez. U 60. minuti City je okrenuo rezultat nakon velike pogreške do tada najboljeg gostujućeg pojedinca, golmana Glazera. Alvarez je ubacio, a Glazer promašio loptu koja je završila u mreži. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika europski prvak je riješio u 73. minuti lijepim golom Rodrija.

Momčad Pepa Guardiole na koncu je utakmicu završila sa čak 37 udaraca od kojih je 16 išlo u okvir, te 70 posto posjeda lopte.

Idi na 24sata

Komentari 124

  • MatijaKezele 20.09.2023.

    Tako će i drugi proć na etihadu

  • crowario 20.09.2023.

    Ljudi su u ligi prvaka a gdje su naši klubovi. Bilo nam krivo ili ne zvezda je napravila velik uspjeh.

  • regma 20.09.2023.

    koja namjestaljka kladionica

Komentiraj...
Vidi sve komentare