Obavijesti

Sport

Komentari 124

Zvezda od senzacije do poraza na Etihadu. City slavio uz čak 37 udaraca, Gvardiol ostao rezerva

Zvezda od senzacije do poraza na Etihadu. City slavio uz čak 37 udaraca, Gvardiol ostao rezerva
14

Ispromašivali su se izabranici Pepa Guardiole u prvih 45 minuta kod kuće, spašavao je golman Glazer goste, a onda je srpski klub poveo na Etihadu. No, u nastavku su stvari 'u normalu' vratili 'građani' i slavili

Engleski velikan Manchester City krenuo je u obranu europskog naslova pobjedom 3-1 protiv Crvene zvezde koja je na Etihadu na poluvremenu vodila sa 1-0. Pep Guardiola nije mogao računati na ozlijeđene Johna Stonesa, Kevina de Bruynea, Jacka Grealisha i Matea Kovačića, a u početnom sastavu nije bilo niti Joška Gvardiola koji je utakmicu gledao s klupe.

Champions League - Group G - Manchester City v Crvena Zvezda

Europski i engleski prvak je dominirao od prve minute. 'Građani' su u prvom poluvremenu imali 71 posto posjeda lopte, a prema vratima Izraelca Omrija Glazera uputili su čak 22 udarca. Gosti samo jedan i to je bio pogodak. Osman Bukari je u sudačkoj nadoknadi prvog dijela nakon sjajne asistencije Mirka Ivanića izašao sam ispred Edersona i lijepo poentirao za šokantno vodstvo beogradskog kluba. Isprva je označeno zaleđe, ali VAR je promijenio tu odluku pomoćnog suca.

Champions League - Group G - Manchester City v Crvena Zvezda Champions League - Group G - Manchester City v Crvena Zvezda

City je u nastavku nastavio sa svojom dominacijom okrenuvši rezultat s tri gola. Domaćinu je trebalo tek nešto više od minute za izjednačenje, a pogodak je postigao Julian Alvarez. U 60. minuti City je okrenuo rezultat nakon velike pogreške do tada najboljeg gostujućeg pojedinca, golmana Glazera. Alvarez je ubacio, a Glazer promašio loptu koja je završila u mreži. Sve dvojbe oko pitanja pobjednika europski prvak je riješio u 73. minuti lijepim golom Rodrija.

Champions League - Group G - Manchester City v Crvena Zvezda

Momčad Pepa Guardiole na koncu je utakmicu završila sa čak 37 udaraca od kojih je 16 išlo u okvir, te 70 posto posjeda lopte.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
LIGA PRVAKA, GRUPNA FAZA 21:00 , ETIHAD STADION, MANCHESTER
Manchester City
47', 60' Alvarez, 73' Rodri
3 : 1
Crvena zvezda
45' Bukari
Sortiranje događaja
90' NADOKNADA

Četvrti je sudac pokazao četiri minute nadoknade.

83'

Guardiola radi trostruku zamjenu. Izašli su Haaland, Foden i Dias, a ušli Lewis, Phillips i Bobb.

73' GOL CITY 3-1

Krasno je loptu dobio Rodri i ispremiješao obranu gostiju te odmjereno zabio za 3-1 i povećanje vodstva 'građana'!

58'6

Kod Zvezde iz igre izašli su Mirko Ivanić i Cherif Ndiaye,a ušli Peter Olayinka i Jean-Philippe Krasso.

60' GOL CITY 2-1

Nakon što je 'skidao čuda', Glazer je napravio veliku grešku i tako 'poklonio' vodstvo 'građanima'! Ubacio je Julian Alvarez, bio jje na lopti gostujući golman, ali na kraju je u pokušaju boksanja lopte promašio i ona je završila u mreži.

Komentari 124