To je to što me zanima!

'Kovačić ne igra dovoljno, ali kako pokraj Modrića i Kroosa'

Luka Modrić je vjerojatno najbolji veznjak na svijetu, Kroos je svjetski prvak s Njemačkom, a nemojte zaboraviti ni Jamesa i Isca, ali Mateo je sretan u Realu, kaže Kovačićev agent
Vidi originalni članak

Mateu je jako dobro u Madridu. Kraljevi su jedan od najvažnijih klubova na svijetu. Madrid je prelijep grad, a on je sretan u Španjolskoj, rekao je Kovačićev agent Nikky Vuksan za FcInterNews.it.

- Kovačić možda ne igra dovoljno, ali Real je europski prvak, a to znači da ima sjajne igrače. Luka Modrić je vjerojatno najbolji veznjak na svijetu, Kroos je svjetski prvak s Njemačkom, a nemojte zaboraviti ni Jamesa i Isca. U Realu je toliko zvijezda, no oni su sretni što imaju Matea - kaže Vuksan koji je ističe da Kovačić još uvijek svim srcem navija za Inter.

- To je istina. Tamo ima puno prijatelja i proveo je sjajno vrijeme u Milanu. Ali uvijek dođe trenutak za rastanak. Kako god, on i dalje prati nerazzurre, gdje igra njegov dobar prijatelj Brozović. I to se nikad neće promijeniti. Inter će mu uvijek biti u srcu.

Zašto je onda otišao?

- Mislim da nema igrača koji bi odbio Real. Možda Francesco Totti.

Povratak u Serie A?

- Ne želim o tome pričati. Ne znam gdje ću ja biti za pet godina, a kamoli da pričam za nekog drugog kao što je Mateo.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Boki8 28.04.2017.

    Ok je ali on je jako nejednak Svaka treca ili cetvrta utakmica mu je dobra. Da tako igra svaku sigurno bi bio starter. Jer svaki trener bira najboljeg u prvih 11. Zbog svoje koristi.

  • 28.04.2017.

    Kako pored Modrića i Kroosa? Jednostavno, izbacite Kroosa i riješen problem. James je svejedno preloš, a Isco, ako je ikako moguće dajte ga nama u Barcu :P

  • we_the_north 28.04.2017.

    Zna znanje, tako da izborit ce se Kovacic za svoje minute. Samo jako Mateo

Komentiraj...
Vidi sve komentare