To je to što me zanima!

Kovačić, novi junak Maksimira: Igram dobro, ali Sammir je lider

Kao dijete sanjao sam da zabijam na Maksimiru, evo sad sam to ostvario i ne mogu opisati koliko sam sretan, rekao je Mateo Kovačić nakon prvog gola na Maksimiru
Vidi originalni članak

Svaki potez Matea Kovačića gledatelji su popratili pljeskom. Osim što je zabio prvi gol na Maksimiru, podijelio je mnogo sjajnih lopti i opet pokazao da je talent koji jednog dana može igrati za najveće svjetske klubove.

- Kao dijete sanjao sam da zabijam na Maksimiru, evo sad sam to ostvario i ne mogu opisati koliko sam sretan - kaže Mateo.

Ipak, svjestan je da mora još puno raditi, osobito na fizičkoj snazi. Ima tek 17 godina.

- Radim posebno na masi, to mi je jedan od najvažnijih ciljeva - rekao je Kovačić i dodao:

- Igram dobro, ali Sammir je ipak lider. On je glavni kreator ove momčadi. Ja ću čekati svoju priliku i, nadam se, opet zablistati. 

Idi na 24sata

Komentari 16

  • maba 25.07.2011.

    ....riman, jako si kreativan, ali nemoj baš na svaki članak isto govno napisat......hvala

  • purger30 25.07.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 5 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • gogy_2 24.07.2011.

    jeste smijesni mali kad god je usao napravio je nesta iako na terenu bude svega 5 do 10 min treba mu dati vise vremena u igri da bude jos bolji uz leku i badelja kakav samir on samo gusi igru

Komentiraj...
Vidi sve komentare