To je to što me zanima!

Kovačić novi ljubimac navijača Chelseaja: Ima i svoju pjesmu

Navijači plavaca pjevaju: Kovačić, our Croatian man, he left Madrid and he left Milan. He signed for Frank and said "f*ck Zidane", he signed for Chelsea on a transfer ban
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić (27) preporodio se ove sezone u Chelseaju, Thomas Tuchel često ga koristi. Odigrao je 19 utakmica, ima dva gola i pet asistencija. Posebno je dojmljiva bila njegova bomba Liverpoolu u remiju 2-2 prošlu nedjelju u Londonu.

Snimku Kovačićeva gola Liverpoolu možete pogledati OVDJE.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

BBC je fenomenalan volej s 20-ak metara, i to dok se kretao unatrag, uvrstio među kandidate za najbolji gol sezone.

- Mislim da nisam zabio ljepši gol, stvarno mi je dobro sjela lopta - priznao je Kova u razgovoru za Sportklub.

A kad te krene forma, onda i inače ne previše glasnim engleskim navijačima proradi mašta pa ti napišu pjesmu. Dobio ju je i Kova i dosta je domišljata.

"Kovačić, naš hrvatski čovjek. Napustio je Madrid, napustio je Milan, potpisao za Franka i rekao "j... se, Zidane". Potpisao je za Chelsea pod zabranom transfera, du-du-du-du", pjevali su Englezi.

POGLEDAJTE VIDEO: Pjesma za Kovačića

Mateo je u srijedu igrao od 73. minute u pobjedi nad Tottenhamom 2-0 u prvom polufinalu liga kupa, uzvrat je iduću srijedu. Njegova je momčad druga u Premiershipu s deset bodova zaostatka za vodećim Manchester Cityjem, a u osmini finala Lige prvaka čeka je Lille.

Nasljednik Luke Modrića, kako ga je prozvao izbornik hrvatske reprezentacije Zlatko Dalić, u uspjehe Chelseaja ugradio je veliki dio. Godina je Svjetskog prvenstva i želimo ga i dalje vidjeti na ovoj razini.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • ChandlerBing4 06.01.2022.

    Pa nije to nista novo, pa sta nije bio od navijaca proglasez igracem sezone prije pretprosle sezone?

  • PetrKropotkin 06.01.2022.

    Hahha, sviđa mi se taj navijački pjesmuljak! Engleski navijači su pravi "pjesnici". Sjeća li se netko one podrugljive za Suareza? "Your teeth are offside, your teeth are offside, Luis Suarez your teeth are offside" 🤭🥳

Komentiraj...
Vidi sve komentare