To je to što me zanima!

Kovačić potpisao za Chelsea! Courtois u Realu šest godina

Thibaud Courtois, najbolji golman Svjetskog prvenstva u Rusiji, otišao je u Real, dok je u London na jednogodišnju posudbu stigao Mateo Kovačić, objavio je Chelsea na službenoj stranici
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić novi je igrač Chelseaja!

Hrvatski veznjak dio je velikog transfera u kojem je Belgijac Thibaud Courtois, najbolji golman Svjetskog prvenstva u Rusiji, otišao u Real, dok je u London na jednogodišnju posudbu stigao Mateo Kovačić, potvrdio je Chelsea na službenoj stranici.

Engleski novinari otkrili su da se tijekom dana odvijala prava transfer-drama oko Kovačića, jer se u igru u zadnji čas upleo Manchester City, koji je želio preoteti Hrvata Chelseaju.

Navodno je Pep Guardiola zapeo za Matea, koji je baš tip igrača kakvog treba kako bi olakšao posao Fernandinhu u veznom redu. No Chelsea je pobijedio, Kova je plavi. 

U Realu se nije naigrao, to je bio glavni razlog zašto je tražo da ga puste iz Madrida, čak i pod prijetnjom bojkota, ali neće mu biti lako ni izboriti se za mjesto u Chelseaju, gdje su u veznom redu Kante, Jorginho, Bakayoko, Fabregas, Drinkwater, Loftus-Cheek, Van Ginkel, Moses, Barkley i Musounda.

No barem trojica od ovih nabrojanih ići će na posudbu ili će ih klub prodati.

Trener Maurizio Sarri zna s kakvim igračima raspolaže, a tražio je da mu dovedu baš Matea Kovačića. Očito s razlogom i nema sumnje da će Kova dobiti svoju šansu u Chelseaju. 

Za minute se ne mora bojati Thibaut Courtois, koji je potpisao za Real na šest godina u transferu od 38 milijuna eura i sigurno će biti prvi golman, što vjerojatno znači odlazak Keylora Navasa.

Dugo je Real lovio Courtoisa i konačno ga je ulovio i vjerojatno si osigurao 'jedinicu' između stativa na dulji period. 

Idi na 24sata

Komentari 133

  • bonecrusher 11.08.2018.

    Jadni ljudi, baš su se zapomogli sa Kovačićem.Niti iz penala ne može gol dati, a igra samo unazad, nikad prema naprijed-to su skužili još u Interu-sve lopte dodaje unazad.Škart od igrača.

  • LOLNeki 09.08.2018.

    Valjda će se Mateo probuditi iz zimskog sna koji ga drži već godinu, dvije i zbog kojeg je izgubio samopouzdanje maksimalno, što se jako dobro moglo vidjeti u Rusiji. Trebala mu je promjena jer je krajnje vrijeme da postane standardan igrač negdje i da napreduje kao što to po potencijalu može, nadam se samo da će se izboriti za mjesto u prvih 11.

  • AntiMamic1 09.08.2018.

    Keylor Navas najpodcjenjeniji golman na svijetu a covjek je vrhunski vratar. Nije mi jasna politika Pereza stvarno ja neznam dali je to ego pa moraju igrat top imena u klubu ili sta ? Meni osobno je Navas bolji golman od tog belgijanca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare