To je to što me zanima!

Kovačić je zabio s 20 metara i donio Interu bod kod Palerma

Mateo Kovačić opet trese mreže za Inter. U utakmici 3. kola Serie A Mateo je pogodio za 1-1 s 20-ak metara (42. minuta). To mu je drugi gol za 'nerrazzure'...
Vidi originalni članak

Mateo Kovačić opet zabija za Inter. Nakon što se prošli vikend upisao u strijelce protiv Sassuola u pobjedi 7-0, mladi hrvatski veznjak zablistao je i na gostovanju "nerazzurra" kod Palerma (1-1).

Bivši igrač Dinama dobio je serviranu loptu na 20 metara od gola Sicilijanaca te je krasnim prizemnim udarcem upisao gol koji je naposljetku njegovoj momčadi donio bod. Domaćin je, naime, već nakon treće minute vodio golom Franca Vázqueza .

Kovačić je iz igre izašao u 78. minuti, a zamijenio ga je Palacio . Inter je ovim bodom napredovao na peto mjesto s isto toliko bodova, a Palermo je 16. s dva boda.

U nedjeljnoj je prvenstvenoj utakmici zabio i bivši hrvatski reprezentativac Eduardo da Silva . U sklopu 23. kola brazilskog prvenstva Flamengo je remizirao s Fluminenseom 1-1, a Dudú je donio vodstvo svojoj momčadi u 27. minuti. Za Fluminense je u 45. minuti poravnao Fred . Eduardu je to četvrti gol za novi klub.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • AntonTrdić 22.09.2014.

    lijepi golovi i od Kovacica i Rakitica

  • _Šubići 22.09.2014.

    Vidić i sudac koštali Inter pobjede

  • dobro jutro 22.09.2014.

    Bravo za Kovu,ali Mazzari opet eksperimentise,dvije tekme igra Guarin i zanimljivo dvije tekme ne pobjedjuju,covjek mu donese bod on ga vada vani,mah A Dudu nema vise nista s nama neka mu je sretno u Brazilu i to je to

Komentiraj...
Vidi sve komentare