To je to što me zanima!

Kovačić sudjelovao kod gola: Mateo je sjajno diktirao tempo

Mateo Kovačić je pokrenuo akciju i odličnom loptom proigrao Jonathana na desnoj strani. Jonathan je još bolje proigrao Tommasa Rocchija koji je zabio za pobjedu
Vidi originalni članak

Nogometaši Intera nakon tri uzastopna prvenstvena poraza  na Giuseppe Meazzi napokon su pobijedili pred svojim navijačima. U 33. kolu teškom su mukom pobijedili Parmu 1-0.

Iako je Parma u većem dijelu utakmice bila bolje te imala bolje prilike, gol nisu zabili. Najbliže vodstvu bili su u 29. minuti kada je Jaime Valdes odlično pucao, ali njegov je udarac zaustavila prečka.

Navijači Intera strepili su sve do 82. minute kada je Mateo Kovačić pokrenuo akciju i odličnom loptom proigrao Jonathana na desnoj strani. Jonathan je još bolje proigrao Tommasa Rocchija koji je udarcem s 11-12 metara zabio za 1-0 i tako postavio, kasnije se pokazalo, konačni rezultat.

Mateo Kovačić ponovno je odigrao cijelu utakmicu, a osim sudjelovanja u akciji za gol, istaknuo se s još nekoliko dobrih poteza.

Inter je pobjedom privremeno skočio na peto mjesto ljestvice s 53 boda. Parma je na 11. mjestu s 39 bodova.

Goal.com dodijelio Kovačiću 3.5 za nastup protiv Parme

Eminentni nogometni portal Goal.com dodijelio je vrlo dobru ocjenu 3.5 mladom hrvatskom reprezentativcu Mateo Kovačiću za njegov nastup u pobjedi Intera nad Parmom 1-0...

Inter je sklopu 33. kola Serie A upisao vrijedna tri boda, kojima je, barem privremeno, skočio na peto mjesto prvenstvene ljestvice. Tommaso Rocchi bio je strijelac jedinog pogotka na susretu, a asistent mu je bio igrač susreta - Jonathan (4).

Kovačić se pronašao u skupini igrača koji su dobili ocjenu 3.5, a Goal.com je njegov nastup opisao sljedećim riječima.

- Ponekad je teško povjerovati da ima samo 18 godina! Hrvatski veznjak se jako dobro prilagodio u sredini terena, te sjajno diktira tempo svoje momčadi.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • arsenal 19 21.04.2013.

    Kovacic nije imao s kim igrati danas.vidi se da ce biti igracina za par godina.

  • StaBiSaSvijetomUpm 21.04.2013.

    ajd nakon dugo vremena da i inter nekoga dobije :D

  • MatijaKokić 21.04.2013.

    za koju godinu je kova glavni u interu

Komentiraj...
Vidi sve komentare