To je to što me zanima!

Kovačiću poluvrijeme u pobjedi Chelseaja, Spursi se izvukli...

Chelsea je došao do treće uzastopne pobjede i trećeg mjesta na ljestvici. Na svom stadionu svladao je Newcastle s 1-0 pogotkom Marcosa Alonsa u 73. minuti. Mateo Kovačić igrao je za Chelsea od 43. minute
Vidi originalni članak

Reprezentativna stanka nije nimalo pomogla Tottenhamu, koji je u 9. kolu Premier lige na domaćem terenu protiv zadnjeg Watforda odigrao samo 1-1. Gosti su poveli u 6. minuti, a strijelac je bio francuski veznjak Abdoulaye Doucoure. Spursi, koji su prije toga izgubili od Brightona 0-3 te od Bayerna 2-7 u LP-u, tek su u završnici susreta uspjeli doći do remija pogotkom Deleja Allija (86).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Leicester je zahvaljujući preokretu svladao Burnley s 2-1 te se probio na drugo mjesto. Gosti su poveli preko Chrisa Wooda (26), a potom su Vardy (45) i belgijski veznjak Tielemans (74) svojim golovima donijeli pobjedu "Lisicama".

ŠPANJOLAC SE NE ŠALI Guardiola igračima: Idite kući, uđite u frižider i ostanite tamo

Chelsea je došao do treće uzastopne pobjede i trećeg mjesta na ljestvici. Na svom stadionu svladao je Newcastle s 1-0 pogotkom Marcosa Alonsa u 73. minuti. Hrvatski veznjak Mateo Kovačić igrao je za Chelsea od 43. minute, kada je zamijenio ozlijeđenog Rossa Barkleyja.

PRVI STRIJELAC LIGE PRVAKA City zagrizao za 'wunderkinda' RB Salzburga: Nudi bogatstvo

Večeras Crystal Palace dočekuje branitelja naslova Manchester City. U nedjelju je derbi kola, sastaju se Manchester United i vodeći Liverpool, dok će u ponedjeljak igrati Sheffield United i Arsenal.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • NIKE 20.10.2019.

    Chelsea je primjer da nema potrebe trošiti nenormalnu lovu na transfere, a da se postigne nešto. Sezona je tek na 25 % od kraja ali Lampardova ekipa nema potrebe za strahom jer udaraju odlične temelje budućnosti, za razliku od Uniteda ili Reala koji su opet bili broj jedan po potrošlji a ne obećavaju igrom i rezultatom.

  • mihic82 19.10.2019.

    Ovo je tuzno, imate po jedan komnetarna clanku o nogometu, to su vam reality zvijezde dale,...

  • kajzanavek 19.10.2019.

    Nisu se Spursi izvukli, već im sudac pomogal.

Komentiraj...
Vidi sve komentare