To je to što me zanima!

Kovačiću, stiže ti novi suigrač: Hezonja se uhvatio nogometa!

Hezi će sa svojim Knicksima u London ionako ići 17. siječnja te je za očekivati kako će košarkaši iz Velike Jabuke posjetiti i londonski klub. Tko zna, mogao bi Mateo Kovačić dobiti hrvatskog suigrača u 'plavcima'
Vidi originalni članak

Usprkos dobroj predstavi sinoć, Mario Hezonja i ne prolazi kroz najblistavije dane karijere u New York Knicksima.

Super Mario sinoć je u 31 minutu igre zabio 14 poena uz sedam skokova, no u posljednjih je osam susreta čak pet u komadu odgledao s klupe, a u još je dva odigrao pet minuta ili manje.

A možda se Mario planira uhvatiti svojih drugih talenata. Uz računalnu igru Fortnite, koju redovno igra te se uspjesima u njoj hvali na Instagramu, dubrovački košarkaš sinoć se pohvalio i svojim nogometnim sposobnostima.

Na Twitteru se našao Hezonjin video u kojem Mario dvadesetak sekundi tehnicira s nogometnom loptom, a 23-godišnjak je otkrio i gdje bi volio zaigrati:

- Chelsea, jeste li spremni? - napisao je Hezonja u tweetu.

A Hezi će sa svojim Knicksima u London ionako ići 17. siječnja te je za očekivati kako će košarkaši iz Velike Jabuke posjetiti i londonski klub. Tko zna, mogao bi Mateo Kovačić dobiti hrvatskog suigrača u 'plavcima'.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 08.01.2019.

    njemu je košarka br 1 a ne nogomet :)

  • tejmatebra 08.01.2019.

    hezi? HEZI? majko, isusova.......

  • SirSean 08.01.2019.

    Neostvaren veliki talent, svuda je otišao prerano, ali obzirom da zarađuje 8 milijuna dolara godišnje možemo mu samo pljunuti pod prozor.

Komentiraj...
Vidi sve komentare