To je to što me zanima!

Kraj jesenskog dijela sezone: Remi Rijeke i Slaven Belupa...

Nogometaši Rijeke odigrali su 0-0 protiv Slaven Belupa na Kantridi. Nešto ranije, Zadar je pobijedio Split 1-0 golom Šimurine. Time je završen jesenski dio Prve HNL
Vidi originalni članak

Utakmicama 19. kola Prve hrvatske nogometne lige završen je jesenski dio prvenstva. Rijeka je na Kantridi odigrala 0-0 protiv Slaven Belupa. Snijega nije bilo na travnjaku na Kantridi, no jaka bura otežavala je igračima obje momčadi. 

Riječani su tražili penal već u 6. minuti. Sudac je samo odmahnuo rukom. Nešto bolja bila je Rijeka, imala je bolje šanse, ali na semaforu je i dalje bilo 0-0. Igrači su morali i na desetak minuta u svlačionicu jer se u drugom poluvremenu jedan od reflektora pokvario. Rijeka je na kraju imala šansu utakmice. Kreilach je pucao penal, ali Tomislav Pelin sjajno je obranio gol i sačuvao bod Slavenu.

Ovim bodom je Rijeka zbog lošije gol-razlike završila jesenski dio prvenstva iza Lokomotive koja je na trećem mjestu ljestvice. Slaven Belupo je na petom mjestu, odmah iza Rijeke. Hajduk se serijom solidnih igara ipak održao na drugom mjestu, ali Splićanima prijete Lokomotiva i Rijeka sa samo bodom manje te Slaven i Split s dva, odnosno tri boda manje.

Vodeći je, naravno Dinamo, koji je odavno osigurao naslov jesenskog prvaka. "Modri" imaju osam bodova više od drugoplasiranog Hajduka, ali i utakmicu manje. 

Dinamo je u nedjelju trebao igrati utakmicu protiv Osijeka, ali zbog vremenskih nepogoda taj je susret, kako su se klubovi dogovorili, odgođen.

Zadar srušio Split

Nogometaši Zadra na svom su terenu pobijedili Split 1-0 i pobjegli s dna ljestvice. Jedini gol na utakmici pao je u 37. minuti, a strijelac je bio Šimurina.

HNL, 19. kolo:

Rijeka - Slaven Belupo 0-0

Zadar - Split 1:0 (Šimurina 37)

Idi na 24sata

Komentari 34

  • 09.12.2012.

    Ebeš kilavu NKRijeku kad ne može dobiti ni običan Slaven Belupo kod kuće. A ti Scoria, hodi lovit rake govnjare kad malo zatopli..

  • navijacica_1 09.12.2012.

    bitno da je hadjuk pobjedija----

  • Firefox_1 09.12.2012.

    sad će NK Rijeka opet ubosti jackpot na Hrvatskoj Lutriji, pa 2-3 dobra pojaćanja i borba za naslov sa Dinamom! Koji barem ne pljačka naivne građane!

Komentiraj...
Vidi sve komentare