To je to što me zanima!

Kraj krize? Riječani su potopili izgubljeni Inter u Zaprešiću...

Riječani su munjevito krenuli u utakmicu. Andrijašević je u šestoj minuti igre već načeo goste, a onda je 17 minuta kasnije gol zabio i Čolak. Pa u 28. još jedan! Niti pola sata bilo je dovoljno za 3-0 Riječana
Vidi originalni članak

Nakon tri prvenstvena poraza Rijeka se pobjedom 4-1 nad Interom u 16. kolu Prve HNL vratila na pobjedničke staze.

U posljednja tri kola Rijeku su 'skinuli' Osijek i Gorica te 5-0 osramotio Dinamo, i to u Rijeci. Inter je upravo došao u pravo vrijeme! Momčad sa začelja za jednu od najjačih momčadi lige u krizi - prava prilika za trenera Rožmana. A takvom se na kraju i ispostavila.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Riječani su munjevito krenuli u utakmicu. Andrijašević je u šestoj minuti igre već načeo goste, a onda je 17 minuta kasnije gol zabio i Čolak. Pa u 28. još jedan! Niti pola sata bilo je dovoljno za 3-0 Riječana, a u 32. minuti Gorgon je zabio za 4-0.

Rijeka je u prvom poluvremenu stvorila čak sedam šuteva, od toga svih sedam u okvir! Naspram Interovog jednog... Drugo poluvrijeme krenulo je u malo ujednačenijem tonu, a tako se i nastavilo. Posjed obaju momčadi bio je izjednačen, a Riječani su imali tek udarac više te nisu povećali svoje vodstvo, dapače, ono se smanjilo!

Lijep utješan gol zabio je u sudačkoj nadoknadi s ruba šesnaesterca 18-godišnji Nikola Soldo.

 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Pero Konta 25.11.2019.

    Ovako treba zabijati svaku utakmicu nije važno hoćete izgubiti ili dobiti samo da je puno golova.

  • 25.11.2019.

    Inter nije mjerilo......sad sa Hajdukom vidimo ili jesmo ili nismo izašli iz krize

  • biberrr 24.11.2019.

    Moćna je Rijeka,Rožman forsira napadački nogomet. Još malo da obranu poslože i uzimaju drugo mjesto,te nastup u LP dogodine. Sada će masakrirati i Hajduka,jedino sa Dinamom ne smiju ovako otvoreno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare