To je to što me zanima!

Kraj Medveščakovog niza od 3 pobjede: Lada slavila u Rusiji

Hokejaši Medveščaka izgubili su od Lade 2-1. Poveli su "medvjedi", ali Lada dolazi do preokreta. U petak će Medveščak protiv Neftehimika završiti mini rusku turneju
Vidi originalni članak

Medveščak je prekinuo niz od tri pobjede. "Medvjedi" su izgubili u srijedu od Lade u Toljatiju na ruskoj turneji 2-1. Nije to bila igra kakvu su hokejaši zagrebačke momčadi pokazali u Čeljabinsku u 4-2 pobjedi protiv Traktora u prošlom kolu.

Bilo je dosta pogrešaka, previše dekoncentracije i Lada je to kaznila, iako je Medveščak odlično počeo. Zabio je Thomas za vodstvo u prvoj trećini. No Lada se vraća i golovima Ogurtsova u prvoj i Petrova u drugoj trećini i dolazi do 2-1. U posljednjoj dionici igre Medveščak je krenuo po izjednačenje, ali Rusi su se obranili.

U petak Medveščak završava rusku turneju gostovanjem kod Neftehimika. Potom se "medvjedi" vraćaju u svoj brlog gdje ih očekuju četiri domaće utakmice (Sibir, Metalurg, Admiral, Amur).

KHL: 

  • Lada - Medveščak 2-1
Idi na 24sata

Komentari 7

  • alan ford_1 23.10.2014.

    Bit će bolje drugi put.

  • dav689 23.10.2014.

    Nađžalost, pobjedili smo opet sami sebe i opet su presudilaisključenja. U drugoj trećini ih je bilo mislim 5 i tako ne možeš dobiti utakmicu. Istina je da suci sviraju sve i svašta ,ali to je tako. Zato idemo sutra po pobjedu,a doma ćemo sve rasturiti. Zig Zag

  • assassin727 23.10.2014.

    pokradeni su haha .. ko i sve ostale izgubljene tekme .. al nmvz samo nek igraju dalje :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare