To je to što me zanima!

Kraj puta: Hrvatska je ispala s futsalskog EP-a u Beogradu...

Hrvatska je u prvoj utakmici izgubila od Kazahstana 4-2, a za prolaz joj je trebala pobjeda od dva gola razlike protiv Rusa. Utakmica je na kraju završila remijem 2-2
Vidi originalni članak

Hrvatska futsal reprezentacija nije uspjela pobijediti Rusiju i na taj način se plasirati u četvrtfinale Europskog prvenstva u Srbiji u Beogradu.

Hrvatska je u prvoj utakmici izgubila od Kazahstana 4-2, a za prolaz joj je trebala pobjeda od dva gola razlike protiv Rusije. Utakmica je na kraju završila neriješeno 2-2, Rusi slave, a naši idu kući nakon prvog kruga.

Hrvatska je povela autogolom Robinha u devetoj minuti, a Abramov je izjednačio tri minute kasnije. Futsal 'vatreni' su ponovo poveli nakon gola Novaka u 25. minuti. Jelovčić je Novaku sjajno proigrao petom.

Hrvatska je vodila, samo jedan gol nas je dijelio od četvrtfinala Eura no sve nade "ubio" nam je Pereverzev u 39. minuti kada je izjednačio na 2-2. Novak je još do kraja imao priliku iz penala, ali nije uspio zabiti. Hrvatska tako odlazi s Eura dok iz naše skupine prolaze Kazahstan i Rusija.

- Zadovoljan sam današnjim pristupom. Nakon prve utakmice bili smo potišteni i žalosni jer nismo pokazali niti djelić onoga što možemo. Pokušali smo iznenaditi Ruse, išli na pobjedu, ali Rusija je takva momčad da je to bilo teško očekivati. Drago mi je da je Hrvatska pokazala kako rezultati proteklih godina nisu bili slučajni - rekao je nakon utakmice izbornik Mato Stanković pa dodao:

- U jednom se trenutku učinilo da bismo mogli otići na potrebnih dva razlike, no u završnim smo minutama pali po pitanju snage, a igrača-vratara nismo mogli ranije uvesti jer su Rusi tada neprestano imali posjed lopte. Međutim, mi na kraju trebamo analizirati prvu utakmicu, ona je bila ključ za četvrtfinale.

Idi na 24sata

Komentari 45

  • kordunaš59 08.02.2016.

    kako svi časopisi Hrvatski pišu o sliki popa đujića na utakmici a 24 časa ništa o tome

  • gogo35 08.02.2016.

    bit ce bolje drugi put. vise me cudi kako novine ne prenesu sliku gdje su istaknulu transparent cetnika đujića. ipak je ovo porta velike pravednosti i morala.

  • gorančeseljanče 07.02.2016.

    ma ok evo srbima oduzeli bodovi protiv portugala .igrao neki sto nije trebao

Komentiraj...
Vidi sve komentare