To je to što me zanima!

Kraj sage! Bale putuje u London i vraća se u redove Tottenhama

Dugo se nagađalo, ali nakon što je sve objavio Fabrizio Romano, samo se čeka potvrda klubova. Gareth Bale (31) vraća se u 'staro jato', a Real ga je Tottenhamu posudio na godinu dana. Spursi pokrivaju 50% plaće
Vidi originalni članak

Nakon sedam godina, Gareth Bale (31) se vraća u Tottenham, klub iz kojeg se pridružio 'kraljevima' za 101 milijun eura. Više nije mladić, ali još je nekoliko godina nogometa na vrhunskoj razini ispred njega, ako se uspije vratiti u formu koju već neko vrijeme nije pokazivao u redovima Real Madrida, u ono malo vremena što ga je provodio na terenu. 

Sve je na svom Twitter profilu objavio Fabrizio Romano, a po dobrom starom pravilu, kad Fabrizio nešto objavi, to se u više od 90# slučajeva i pokaže istinitim. 

- Još se trebaju izgladiti zadnji detalji i Gareth sutra leti a London! Obavit će liječničke preglede i pridružit se Totenhamu na jednogodišnju posudbu. Mourinho je sve odobrio, a sutra se očekuje potvrda Reguilona. Ovo je 100% sigurno - stoji u objavi dobro obaviještenog novinara.

LAMBORGHINI, FERRARI, AMG... Dok Gareth Bale igra golf Real Madrid mu plaća ovaj luksuz...

Tako će se osim Baleom, Spursi pojačati i Sergijom Reguilonom (23), lijevim bekom kojeg će otkupiti za oko 30 milijuna eura.  Predsjednik Reala Florentino Perez želio je prodati Balea, no ozbiljan kupac nije se pojavio pa je Velšanin poslan na posudbu u Englesku, a klub iz Londona će plaćati samo 50% njegove plaće, prenosi Daily Mail.

Prošle je sezone u dresu Reala odigrao 20 utakmica u kojima je zabio dva gola, podijelio dvije asistencije i dobio jedan crveni karton. Podsjetimo, u dresu Tottenhama odigrao je 203 utakmice u kojima je zabio 6 golova uz 58 asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • 17.09.2020.

    Sjajan igrač. Bio sam presretan kada je dolazio u Real. Čovjek je cijelo vrijeme igrao na lijevoj strani, ali je u Realu to mjesto bilo zauzeto pa je morao igrati desno. Svejedno, bio je odličan. Bale, hvala za sve!

Komentiraj...
Vidi sve komentare