To je to što me zanima!

Kraj sage! Mandžukić je već u Kataru, došao obaviti liječnički

Još se na ljeto pričalo o mogućem Mandžinom odlasku na Arapski poluotok, upravo u Al-Duhail, no tada je hrvatski napadač odustao zbog želje da se izbori za minutažu kod Maurizija Sarrija
Vidi originalni članak

Mario Mandžukić nalazi se u Kataru gdje bi svakog trenutka trebao obaviti liječnički pregled za svoj novi klub Al-Duhail, javlja Football Italia.

Još se na ljeto pričalo o mogućem Mandžinom odlasku na Arapski poluotok, upravo u Al-Duhail, no tada je hrvatski napadač odustao zbog želje da se izbori za minutažu kod Maurizija Sarrija. Ipak, iz njegovih je planova ispao, a odnos kluba prema njemu u više je navrata bio iznimno nekorektan pa je Super Mario očito odlučio kako je vrijeme za odlazak.

Na Twitteru se pojavio i video u kojem izgleda da je Mandžukić u hotelu, u Al-Duhailovom dresu i na putu za liječnički pregled. Juventus je u međuvremenu u Saudijskoj Arabiji gdje će igrati talijanski Superkup protiv Lazija.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 55

  • The_Man 22.12.2019.

    mandžuka je jedna običična pohlepna osoba koja je ucjenjivala klub koji mu je jasno dao do znanja da više ne računa na njega i da potraži novu sredinu, ovo sa katarom jasno daje do znanja da mu je lova jedino u pitanju, jedino mutavi arapi mogu dat takvom poluproizvodu 6 milijuna po sezoni, da je htio igrat u europi mogao je za manje novce, koliko je velikana nogometa pred kraj karijere pristalo igrati za manje plaće neko kad su bili na vrhuncu jer im je jasno da više ne vrijede kao nekad al ne i mandžuka taj bi još tražio i povišicu valjda za 5 golova kojih zabije po sezoni!

  • nostradamus 22.12.2019.

    Mislio sam da si sportas i ratnik, a ne zaljubljen u novac. Nista sto vec nismo vidjeli i nista sto se treba previse zamjerati, jer nisi niti prvi niti zadnji koji trci za novcem. Ali vise nisi onaj Mario kakvog sam te vidio.

  • Nije mi lako 22.12.2019.

    Proklet bio Sarri na Bozic 2020☝️

Komentiraj...
Vidi sve komentare