To je to što me zanima!

Kraj trakavice? Robert Murić je od danas nogometaš Ajaxa...

Murić bi sada konačno mogao zaigrati pravi profesionalni nogomet i u dresu Ajaxa svima pokazati zbog čega je nastala tolika strka kada je njegovo ime u pitanju...
Vidi originalni članak

Iako vijest još nije službena, Fifa je navodno već donijela presudu u korist Roberta Murića koji je registriran za Ajax, što znači da bi ovaj 18-godišnjak od danas mogao nastupati za nizozemski klub, pišu Sportske novosti

Zagrebački Dinamo je tako ostao bez nadarenog mladića i ostaje mu zapravo samo žalba Sportskom sudu u Lausanni, dok bi Murić konačno mogao zaigrati pravi profesionalni nogomet i svima pokazati zbog čega je nastala tolika strka kada je njegovo ime u pitanju. 

Podsjetimo, Murić je dogovorio prelazak u Ajax po isteku svog ugovora u svibnju kada je navršio 18 godina, a Dinamo je prije toga pokušao poništiti taj ugovor što znači da bi vrijedio onaj prijašnji koji bi Murića uz Maksimir vezao do lipnja 2015. godine. Međutim, Ajax i Murić su izgleda odnijeli pobjedu, a Ajax će umjesto očekivanih milijuna morati platiti tek stotinjak tisuća eura. 

Idi na 24sata

Komentari 92

  • steef 24.07.2014.

    Samo šteta što si je s ovim potezom izbrisao igranje u nacionalnom dresu.

  • klošar1990 23.07.2014.

    Sretno momak,uživaj u Ajaxu,zaslužio si!!

  • Nexe 23.07.2014.

    Ma nemojte me zahebavati, tko bi kad čuo za njega da nije bilo maminja? I da je ostao još koju godinu, dobio bi daleko bolje novce i bolji klub. Ovako, to je to. Za par godina dogmizati će natrag gol i bos.

Komentiraj...
Vidi sve komentare