To je to što me zanima!

Kraj u Melbourneu za hrvatske nade, ispala je i Ana Ivanović

Ana Konjuh i Borna Ćorić neće igrati u drugom kolu prvog Grand Slama sezone. Od Ćorića je bolji bio Jeremy Chardy, a Konjuh je poražena u dvoboju s Rybarikovom
Vidi originalni članak

Počeo je prvi veliki teniski turnir sezone, no nije dugo trajao za najmlađe hrvatske predstavnike u glavnom ždrijebu. Borna Ćorić nije mogao bolje započeti s nastupom protiv Jeremyja Chardyja, u samo 28 minuta dva je puta oduzimao servis Francuzu i zaključio prvi set rezultatom 6-3. 

No poslije toga 31. tenisač svijeta podigao je razinu svoje igre, a 18-godišnji Ćorić više ga nije mogao pratiti. Chardy je s 3-6, 6-4, 7-5, 6-4 izborio drugo kolo u meču koji je trajao dva sata i 44 minute. 

Sat i pol kraće na terenu je bila Ana Konjuh. Slovakinja Magdalena Rybarikova u oba je seta povela s 4-1, 17-godišnja Konjuh se vraćala, samo da bi pri 5-4 izgubila servis, za konačnih 6-4, 6-4 i pobjedu 47. tenisačice svijeta koja Ani nije dopustila iznenađenje. 

Ono se zato dogodilo u nastupu druge Ane. Lucie Hradecka, 29-godišnja češka kvalifikantica, izbacila je Anu Ivanović, petu tenisačicu svijeta i finalisticu Australian Opena prije sedam godina. Bilo je 1-6, 6-3, 6-2, srpskoj tenisačici to je tek drugi put da je ispala u prvom kolu u Melbourneu. 

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kraljbakra 19.01.2015.

    ko je gledo malu konjuh gadno se razocaro, cura se prepala, tijekom cijelog meca nije vratila slice loptu, jednostavno ko da ne zna, ova joj da slice a ona ko da je amaterka il u mrezu il u tribine

  • felipe 19.01.2015.

    A i mi očekujemo čudesa..evo i Martić izgubila od Šarapove...možda Lučić nešto napravi, bar kolo ili dva....

  • Royal_Flush 19.01.2015.

    Steta za Bornu posebno jer je Chardy odigrao daleko ispod svojih mogucnosti.Borna jako puno mora raditi na jacini udaraca.Bukvalno nema snage za winer iz igre ni protiv ovako slabije obrambenih tenisaca, a da ne pricam kako bi se proveo protiv onih najjacih.Ima tu neku konstantnost u igri i s vremenom ce to ici ka boljem :).

Komentiraj...
Vidi sve komentare