To je to što me zanima!

Kraj utakmica: Dinamo i Hajduk uvjerljivi u Kupu

U Sigetu i Konavlima u 14 sati su počeli ogledi osmine finala Kupa. Dinamo je izveo sastav s Mandžukićem, a Hajduk bez Nikole Kalinića
Vidi originalni članak

Hajduk živi vječno, pisalo je na transparentu kojega je uoči ogleda u Konavlima iznad igrališta vozio avion. Gledatelja je u Konavlima i više no što mali stadion može primiti, dok u Sigetu oko 1500 gledatelja promatra utakmicu Hrvatski dragovoljac - Dinamo.

HRVATSKI DRAGOVOLJAC - DINAMO 0-6
HR. DRAGOVOLJAC: Jurić-Bare, Bunoza, Špehar, Ćosić, Robero, Matulović, Kopunović, Gavranović, Golub, Šućurović, Mujdža.
DINAMO: Kelava, Etto, Lovren, Carlos, Ibanez, Tomić, Hrgović, Suarez, Mandžukić, Morales, Balaban.

KONAVLJANIN - HAJDUK 0-2
KONAVLJANIN: Skaramuca, Vukadin, Špalj, Čeliković, Radnić, Šmanjak, Njire, Žižić, Marić, Rafael, Karamatić.
HAJDUK: Subašić, Rubil, Maloča, Pandža, Jozinović, Skoko, Andrić, Gabrić, Ibričić, Bartolović, Bušić.

GRUDA: Hajduk je bolje počeo, Bušić je pucao glavom pokraj gola, a malo potom je Skokin udarac Skaramuca jedva obranio.
SIGET: Dinamo vodi 1-0! Boško Balaban je u 12. minuti doveo modre u vodstvo krasnim golom iz slobodnog udarca s 25 metara.
SIGET: Malo nakon gola Mandžukić je sjajno prošao po lijevoj strani, dobro pucao, no Jurić-Bare još je bolje obranio.
GRUDA: Poveo je i Hajduk! I Splićani su prvi gol zabili iz slobodnog udarca, a strijelac je Dubrovčanin Srđan Andrić. Golman Konavljanina Skaramuca je pri intervenciji udario glavom u stativu i iznijeli su ga na nosilima. Ušao je Jurin.
SIGET: Domaćin je lijepo izigrao Dinamovu obranu u 23. minuti, Kopunović je izašao sam pred Kelavu, koji je uspio obraniti.
SIGET: Dinamo vodi 2-0! Ibanez je u svom stilu opalio s 25 metara, a lopta je nesigurnom golmanu prošla kroz noge.
GRUDA: Hajduk je u završnici poluvremena propustio dvije velike šanse. Bušić je u 37. minuti s tri metra promašio loptu u čistoj situaciji, a u 41. je Ibričić izašao sam na golmana i pucao preko gola.
KRAJ POLUVREMENA: Dinamo vodi 2-0, Hajduk 1-0.

GRUDA: Hajduk vodi 2-0! Senijad Ibričić je u 49. minuti primio loptu u šesnaestercu, prošao golmana i pogodio praznu mrežu. Minutu prije gola Drago Gabrić je promašio loptu glavom na tri metra.
SIGET: Dinamo ima 3-0! Mandžukić se odlično oslobodio čuvara i pucao, golman uspio obraniti, no lopta se odbila do Suareza, čiji je ubačaj Boško Balaban pospremio u gol.
SIGET: Balaban za 4-0! U 65. minuti nabacio je Suarez s desne strane, a Bole Top je svoj treći gol zabio glavom.
SIGET: Već je 5-0! Sammir je ušao u šesnaesterac s lijeve strane, prošao čuvara i lijepo pogodio suprotne rašlje.
SIGET: Dinamo ima 6-0! Tadić je na asistenciju Etta zabio i šesti Dinamov gol u osmini finala Kupa.
GRUDA: Dok Dinamo zabija, Hajduk promašuje. Bušić je u 76. minuti izašao sam na golmana Jurina, koji mu je obranio nogom.
GRUDA: Bivši igrač Hajduka u dresu Konavljanina, Duje Špalj, u 86. minuti je sjajno pucao iz daljine, no otišlo je malo preko gola.

KRAJ U SIGETU I KONAVLIMA. Hrvatski dragovoljac - Dinamo 0-6, Konavljanin - Hajduk 0-2

Idi na 24sata

Komentari 8

  • gremljin 30.10.2008.

    već jedno duže vrijeme ništa u vezi NK Dinama me emotivno ne dotiče i ne rastužuje me ni loša igra, niti loši rezultati ( europski ) jer ti rezultati u hrvatskoj kao da se uopće trebaju gledati, jer vidimo kolika je potpora i dinamu i hajduku i od policije koja dozvoljava sve i svašta ljudima sa funkcijama u i oko tih klubova. no, da budem jasniji, cilj mi je da netko pročita ovo i da se zna da narod zna, ali je nemočan u borbi protiv bezakonja i lopovluka. zato i nema naroda na \"tribinama\". užasavam se ove stvari koja se dogodila ljudimakoji su htjeli pogledati utakmicu Rijeka-Dinamo. ljudima treba vratiti novac koji su dali za ulaznicu, a taj novac treba platiti uprava NK Dinamo ZG. utakmicu treba i mora se registrirati rezltatom 3-0 za HNK Rijeka, dinamu uzeti 1 bod . tako se to radi u poštenom svijetu. ovo predlažem kao navijač NK Dinama. mislim da je to korektno.

  • gremljin 30.10.2008.

    pošto nemam PRAVA završiti ono kaj sam htio napisati u članku o dinamovoj \"šestici\" , pokušat ću to ovim putem. naime, svi znamo da nas \"oni jači\" kradu i lažu. tužan sam jer je opće prihvaćeno u ovom društvu da ako si slabiji i običan šljaker, da je dozvoljeno da te nekakav tajkunčić ili premijerčić koji to postaje na tržnici , da te ševi u mozak. ja se s tim ne slažem i imam PRAVO napisati da me smeta i vrijeđa što lopovi vladaju ovom državom. znamo da je sport biznis, ali u hrvatskoj je sport postao gospodarska grana kriminalaca i mafijaša. kao veeeliki navijač NK Dinama Zg, u zadnje me vrijeme sramota i uprave i navijača koji rade sranja , ali i sramota je kaj rade igrači koji nose dinamov dres. sve te viroze zarađuju po narodnjačkim klubovima i srkajući pokvarenu juhu ( hm )...

  • boyfromkc 29.10.2008.

    ovo je jadno zasto sve ovdje pise o hajduku i dinamu a di je tu slaven i ostali klubovi svaka čast dinamu i hajduku a mislim mogli ste bar stavit strjelce za slaven i ostale mislim ono

Komentiraj...
Vidi sve komentare