To je to što me zanima!

Kraj za legendarnu braću Bryan

Sjećamo se meča na putu do hrvatskog naslova u Davis Cupu 2005. koji su izgubili od Ljubičića i Ančića, a potrajali su više od dva desetljeća i osvojili impresivnih 119 turnira
Vidi originalni članak

Najuspješniji muški teniski par svih vremena, 42-godišnji američki blizanci Bob i Mike Bryan objavili su kraj svojih 22-godišnjih karijera, objavio je New York Times.

Braća Bryan su zajedno osvojili 119 turnira, od toga 16 "grand slam" naslova, 39 "masters 1000" turnira i četiri ATP "mastersa". Usto, osvojili su olimpijsko zlato u Londonu 2012., a bili su i u sastavu reprezentacije SAD-a koja je 2007. godine osvojila Davis Cup.

POGLEDAJTE VIDEO: Čilić vježba sa sinom Baldom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Obojica smatramo kako je sada pravi trenutak za odlazak. U godinama u kojima jesmo, potrebno je puno više truda kako bismo se i dalje natjecali. I dalje se volimo natjecati, ali ne volimo podvrgavati naša tijela svemu onome što je potrebno da izađemo na teren -izjavio je Mike.

- U ovoj našoj posljednjoj godini nismo bili tu samo kako bismo igrali mečeve i zarađivali novac. Nastupali smo kako bismo iskazali svoju zahvalu svim navijačima i po posljednji put osjetili atmosferu - dodao je Bob.

Braća Bryan i u 2020. godini osvojili su turnir, podigli su pobjednički pehar u Delray Beachu u veljači.

(jt)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare