To je to što me zanima!

Kraj za Šarapovu, Mladenović u finalu Stuttgarta na Siegmund

Na svom povratničkom turniru nakon 15-mjesečne suspenzije zbog dopinga Marija Šarapova zaustavljena je u polufinalu. Bolja od nje bila je Kristina Mladenović sa 2-1 u setovima
Vidi originalni članak

Francuska tenisačica Kristina Mladenović nadoknadila je set i 'break' zaostatka u polufinalnom dvoboju s Marijom Šarapovom te pobijedila sa 3-6, 7-5, 6-4 i spriječila Ruskinju da u povratničkom nastupu nakon suspenzije dođe do finala u Stuttgartu, do kojeg se probila Njemica Laura Siegemund svladavši Rumunjku Simonu Halep sa 6-4, 7-5.

Mladenović i Siegemund će se u nedjelju boriti za drugi WTA naslov u karijeri. Francuskinja je prvi osvojila ove godine u St. Peterburgu, a Njemica je slavila prošle godine u Bastadu, nakon što je u Stuttgartu poražena u svom prvom finalu od Angelique Kerber.

WTA Stuttgart - polufinale

Kristina Mladenović (Fra) - Marija Šarapova (Rus) 3-6, 7-5, 6-4

Laura Siegemund (Njem) - Simona Halep (Rum/4) 6-4, 7-5

Austrijski tenisač Dominic Thiem igrat će u finalu ATP turnira serije 500 u Barceloni, nakon što je u subotu u polufinalu nadigrao prvog tenisača svijeta Britanca Andyja Murrayja sa 6-2, 3-6, 6-4, a suparnik će mu biti Rafael Nadal koji je nadigrao Argentinca Horacija Zeballosa sa 6-3, 6-4.

Nadala još jedna pobjeda dijeli od desetog trijumfa u Barceloni, gdje nikada nije izgubio meč za naslov. U prethodna tri dvoboja Nadal je dvaput pobijedio Austrijanca, a jednom izgubio, prije godinu dana u Buenos Airesu. Sva tri meča odigrali su na zemljanoj podlozi.

ATP Barcelona - polufinale

Dominic Thiem (Aut/4) - Andy Murray (VB/1) 6-2, 3-6, 6-4

Rafael Nadal (Špa/3) - Horacio Zeballos (Arg) 6-3, 6-4

Idi na 24sata

Komentari 5

  • hbcro7 30.04.2017.

    Bravo za Mladenovic! Šarapova još glasnija nego inače, naravno posebice u 3.setu kad je bila u velikom zaostatku. Očito je bilo da publika želi da Mladenovic pobijedi. Drago mi je da je ispala.

  • silaaa 29.04.2017.

    Ne znam sad odakle ovakva igra kiki mladenovic a prema svemu njoj bi ova podloga trebala najmanje odgovarati i onda s druge strane u finale udje domaca siegemund lol.

  • thiemfedal 29.04.2017.

    ma too thiem, bravo mali :) adio screampova :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare