To je to što me zanima!

Krajan i savez ispričali se Mati: Opet ga zovu u reprezentaciju!

Žao mi je ako sam nenamjerno pridonio takvom Pavićevu doživljaju i želim da okrenemo novu stranicu, rekao je izbornik hrvatske teniske reprezentacije i pozvao Pavića da dođe u reprezentaciju
Vidi originalni članak

Potpisivanjem ugovora o suradnji u organizaciji predstojećeg susreta Davisova kupa između Grada Varaždina i Hrvatskoga teniskog saveza u utorak su i službeno počele pripreme za dvoboj Hrvatske i Kazahstana u četvrtfinalu Svjetske skupine (od 6. do 8. travnja). Hrvatska, dakako, želi pobjedu, a do nje će pokušati doći u najjačem sastavu.

- S igračke strane mogu reći da ćemo i protiv Kazahstana biti u izuzetno jakom sastavu. Već sam nakon Kanade rekao da smo reprezentacija protiv koje nitko ne želi igrati jer imamo odgovor za svakog suparnika i za svaku vrstu podloge - poručio je izbornik Željko Krajan i osvrnuo se na Matu Pavića, koji je rekao kako neće igrati za reprezentaciju dok je on izbornik:

- Dosta se u Osijeku govorilo o neigranju Mate Pavića pa i ovim putem želim reći da ga ponovno pozivam u reprezentaciju. Očigledno je da se Mate osjeća povrijeđen u vezi s ranijim nastupanjem u Davisovu kupu i s komunikacijom sa mnom. Žao mi je ako sam nenamjerno pridonio takvom Pavićevu doživljaju i želim da okrenemo novu stranicu - rekao je izbornik Krajan i najavio da će i za ovu akciju pozvati Pavića.

- Naša je želja da budemo u najjačoj postavi i da iskoristimo sve adute koje imamo, dakle i u tom svjetlu Mate nam treba, baš kao što sam to rekao i u Osijeku. Mislim da treba ostaviti prošlost iza nas i da svi trebamo podvući crtu. Reprezentacija je iznad svih nas, svi smo tu zbog predstavljanja hrvatskog tenisa u najboljem svjetlu. Imamo odličnu atmosferu u ekipi, odlične uvjete, odlične igrače, a uz podršku s tribina vjerujem da će nam to donijeti pobjedu protiv Kazahstana - rekao je Krajan.

Objavljene su i cijene ulaznica (kompleti će, ovisno o sektoru, stajati 150 i 200 kuna), a organizacijski poslovi već su krenuli. No dojam će biti još bolji ako će Hrvatska na igralištu imati sve najbolje tenisače.

- HTS je posljednjih nekoliko sezona jako radio na tome da stvorimo što bolje uvjete, time i da atmosfera u ekipi bude najbolja moguća i mislim da smo u tome uspjeli. Što se tiče Mate Pavića, bilo je nekih prozivki na naš račun i vrijeme je da svi zajedno podvučemo crtu i okrenemo se onome što nas čeka - rekao je izvršni direktor HTS-a Miroslav Zečić i dodao:

- Ako je bilo nekih propusta s naše strane vezano uz neke čestitke koje kaže da nije dobio, ja se Mati ispričavam, pa čak ako u konkretnom slučaju greška i nije naša jer još kad je osvojio mješovite parove na US Openu prva stvar koju smo u uredu drugog jutra napravili bila je da mu pošaljemo čestitku. Uopće, mi vrlo pažljivo pratimo sve naše igrače i igračice, nevezano uz godište, i njihove uspjehe doživljavamo kao naše. Ako se ponekad dogodi da čestitku za dobar rezultat ne prime, vjerojatno je problem u komunikacijskom kanalu, a ne u tome da nekoga zanemarujemo.

Idi na 24sata

Komentari 47

  • koontesa nera 28.03.2018.

    Čudno je da onaj tko ima dvije pobjede dobije 15 sekundi u našim medijima i onda se pola sata govori o tome kako je Čilić izgubio u finalu. I dalje mjesecima u našim medijima uopće se ne spominje da li dečko igra ili ne.

  • CiciMici27 20.02.2018.

    Ajde Mate skupi prijatelje neka krene narodno veselje.... najbolje da se badju na cugi i ubiju se i nakon toga u pobjede

  • 20.02.2018.

    Zakopajte više ratne sjekire i u pohod na salataru 😁

Komentiraj...
Vidi sve komentare