To je to što me zanima!

Krajan objavio sastav: bez Čilića i Karlovića na Murraya

Izbornik Željko Krajan je za meč koji se igra u Umagu od 13. do 15. rujna nominirao sljedeću četvoricu: Ivana Dodiga, Antonija Veića, Matu Pavića i Bornu Ćorića...
Vidi originalni članak

Dvojbi više nema, Hrvatska će dočekati Veliku Britaniju u Davisovu kupu bez Marina Čilića i Ive Karlovića. Čilić je pod istragom ITF-a zbog uzimanja dopinga, a Karlović je očito ostao pri stavu da se oprostio od reprezentacije.

Izbornik Željko Krajan je za meč koji se igra u Umagu od 13. do 15. rujna nominirao sljedeću četvoricu: Ivana Dodiga, Antonija Veića, Matu Pavića i Bornu Ćorića. Britance predvode Murray i probuđeni Evans, no Dodig je svejedno optimist.

– Nismo zabrinuti. Igra se na zemlji, to je Davisov kup i sve je moguće – kaže.

Idi na 24sata

Komentari 21

  • alenvarga 04.09.2013.

    Od naših jako teško ima ko šanse protiv Muraya ali protiv Evansa imaju.Ali Veić,Pavić i Borna jako teško mogu donjeti bod Hrvatskoj zato mislim da je Karlović zaslužio mjestu u repki i on bi tom Evansu parirao..

  • fizzo 04.09.2013.

    kad bi maminjo sredio Melu hrv državljanstvo onda bi se i mogli razgovarat ovak nam je 2-4 uspjeh

  • NikolaCro17 03.09.2013.

    šteta za čilića, murray je očajan na zemlji a pogotovo sad poslije us open će biti još lošiji, garantiram ako dodig bude mentalno jak da će ga dobiti a ove druge moramo pobijediti

Komentiraj...
Vidi sve komentare