To je to što me zanima!

Kralj šokirao navijače Knicksa: Bilo je ili ovdje ili u New Yorku

Wade se zahvalio LeBronu što je veliko rivalstvo završilo u Staples Centeru, a Kralj mu je odgovorio: Ili ovdje ili u Gardenu, misleći na Madison Square Garden gdje igraju Knicksi
Vidi originalni članak

Dwyane Wade i LeBron James odigrali su posljednji međusobni susret u Staples Centeru, dvorani Los Angeles Lakersa gdje su Kralj i društvo svladali floridsku momčad 108-105.

Jedini način da se opet sretnu na NBA parketima kao igrači je ako se dvije momčad susretnu u finalu lige, no s obzirom da je to nezamisliv scenarij, nekadašnji suigrači oprostili su se sinoć, a LeBron je usput šokirao i navijače New York Knicksa, čija je momčad već godinama u rasulu.

- Hvala što si dopustio da se sve završi ovdje - rekao je Wade misleći na kultnu dvoranu Lakersa, a LeBron mu je potom odgovorio:

- A moglo je biti ili ovdje ili u Gardenu.

Iako se New York, gdje se nalazi Madison Square Garden na kojeg je LeBron mislio, i nije previše često povezivao s LeBronovim imenom ovog ljeta kada je bio slobodni agent, cijela priča ima smisla s obzirom na to da je Kralj u Los Angeles otišao više iz privatnih i poslovnih, nego iz igračkih razloga. A New York bi bio jednako plodno tlo za karijeru van košarke kao i grad anđela!

Bilo kako bilo, LeBron je završio u Lakersima, a Wade završava karijeru tamo gdje je sve počelo... U Miamiju, s kojim je osvojio tri prstena, a od toga dva s ponajboljim košarkašem svih vremena - LeBronom Jamesom.

Sretno ti bilo, Dwyane!

 

Idi na 24sata

Komentari 10

  • 13.12.2018.

    da skupa su igrali u miamiju 4 godine,,,mogao je i lebron u new yorku završiti ali s kim bi tamo igrao?knicksi su katastrofalni godinama,,,mozda lakersi na ljeto dovedu duranta ili davisa,,mozda ove sezone dođu lakersi do 2 kruga

  • čađavi_krakun 11.12.2018.

    Wade i Lebron najbolji igrači desetljeća ✌️✌️✌️

  • real777 11.12.2018.

    Zadnji put sam toliku tugu oko necije mirovine osjecao kada se umirovila the black mamba, Dwade velik si i ta tvoja 3 prstena pogotovo onaj prvi vrijede vise nego svi prsteni od kd-a, okrsaji kobe-a i wade-a su mi bili jedna od najdrazih stvari u nba sezoni... to je ta neizbjezna nostalgija...

Komentiraj...
Vidi sve komentare