To je to što me zanima!

'Zlatan kralj i na novoj poziciji, Švedska je pregazila Hrvatsku'

Švedski mediji zadovoljni su predstavom u Zagrebu, no uglavnom pišu hvalospjeve na račun svog kapetana Zlatana Ibrahimovića te nadolazeću zvijezdu Guidettija
Vidi originalni članak

Većina medija u Švedskoj u prvi plan utakmice u Zagrebu stavlja svoju najveću zvijezdu Zlatana Ibrahimovića. Jedan od najboljih nogometaša svijeta sudjelovao je kod sva tri gola Švedske, a sve to na novoj poziciji u momčadi, malo povučen iza napadača. 

'Zlatan je kralj i na novoj poziciji. Dobro je surađivao i s našom novom nadom Johnom Guidetti', piše Afonbladet kojem je Ibrahimović priznao da se nada da će spomenuti mladi napadač biti švedski džoker na Europskom prvenstvu.

I ostali švedski mediji u prvi plan guraju fantastičnog Ibrahimovića dok je druga priča mladi Guidetti (19). Od tog dečka Šveđani puno očekuju pa čak najavljuju da će sigurno biti u prvoj postavi na Europskom prvenstvu.

'Švedska je razbila Hrvatsku usred Zagreba', piše Expressen te nastavlja hvalospjevima na račun kapetana.

'Zlatan je bio kritiziran zbog igara u nacionalnom dresu, no sada je prebačen u vezni red i odmah zaigrao fantastično.'

U sličnom tonu piše i DN koji u tekstu pod naslovom 'Švedska pregazila Hrvatsku' također uglavnom piše o spomenutom dvojcu u svojoj momčadi.

'Hrvatska je jako razočarala te je ispraćena zvižducima nakon trećeg švedskog gola. Nakon ove lijepe pobjede naša će reprezentacija biti ispraćena s puno većim apetitima na Europsko prvenstvo', zaključuje DN.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Jeremy_1 01.03.2012.

    Ibro sliči sad na Stevena Seagala, ima repić i šamara ljude okolo..

  • antihadzeovac 01.03.2012.

    nikakva muka protiv ovakve nase repke biti zvijezda,kad se jos sjetim gruzije pa mogli su onda i njih ovako navikati.no nadam se da ce se malo bilic probudit i uzet u obzir da si mora stvarat karijeru sa dobrim rezultatima a ne gradit karijeru mamicu i njegove decke uzimat u repku

  • BiTcH pLeAsE 01.03.2012.

    Ma shvatite Hrvatska vise nije nista bolja od BiH.Pazite to govorim kao navijač Hrvatske.Ali Hrvatska vise nema igrače koje je imala 2008-e.Kad su svi najjbolje igrali...Samo je Modrić ostao na razini ko prije 4 godine.

Komentiraj...
Vidi sve komentare