To je to što me zanima!

Kraljevi i prosjaci za titulu europskog prvaka u finalu

Rijeka je u finalu čekala Mladost i Jug, a dočekala talijanski Pro Recco i Crnogorski Primorac. Moćni Volpi na pragu je uzimanja još jednog trofeja...
Vidi originalni članak

Nema tog kluba koji plaća više od Pro Recca i nema tog igrača kojeg predsjednik Volpi ne može dovesti. Stvorio je gotovo nepobjedivu momčad, a zadnji korak na tom putu imat će protiv crnogorske “sirotinje”. U velikim ambicijama čelnici Primorca utopili su se prije pet mjeseci i od tada nijedan igrač nije dobio plaću. Unatoč tome, nitko od njih ne štrajka, ne kuka, već se bore za svoj klub kao da je sve u najboljem redu. Ironično, otprilike u isto vrijeme kad su financijski došli na dno, igrački su se počeli dizati.
Jadran je u četvrtfinalu bio favorit, uspjeli su ga izbaciti. Favorit je sinoć bila i Mladost, lakoćom su je pobijedili. No objektivno, teško da i danas mogu napraviti nešto slično. Uvertira u europski finale bit će utakmica koju nitko ne želi. I Mladost i Jug najradije bi već bili kod kuće i spremali se za nastavak finala domaćeg prvenstva, a ne igrali za utjehu na natjecanju koje su htjeli osvojiti.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • JAX 23.05.2009.

    nadam se da ce siromasni dobit

Komentiraj...
Vidi sve komentare