To je to što me zanima!

Krama asistent u novoj pobjedi Hoffenheima, remi Dortmunda

Kramarić, koji je u prošlom kolu bio strijelac pobjedničkog gola (2-1) protiv Freiburga, sada je asistirao za drugi gol Hoffenheima koji je u gostima dobio Leverkusen 3-0
Vidi originalni članak

Napadač hrvatske reprezentacije Andrej Kramarić nastavio je sa dobrim igrama u Bunedsligi, budući da je u subotu u 8. kolu bio asistent u pobjedi Hoffenheima 3-0 u gostima kod Bayer Leverkusena.

Kramarić, koji je u prošlom kolu bio strijelac pobjedničkog gola (2-1) protiv Freiburga, sada je asistirao Sandru Wagneru u 49. minuti za 2-0. Za Hoffenheim su još zabili Kerem Demirbay (15) i Steven Zuber (60). U dosadašnjem tijeku sezone Kramarić spada među najkorisnije igrače Bundeslige s tri gola i pet asistencija.

Treba reći i da je Leverkusen praktično cijelu utakmicu imao igrača manje, jer je Kevin Volland već u 6. minuti dobio crveni karton. Tin Jedvaj ostao je na klupi za pričuve "apotekara". ,

Igrači Wolfsburga nikako da se probude iz noćne more, novi poraz doživjeli su od Darmstadta. Kao olakotna okolnost može im se uzeti da su od 23. minute imali igrača manje, jer je isključen Jeffrey Bruma. Hrvatski napadač Josip Brekalo nije bio u sastavu "vukova".

Za pobjedu Darmstadta 3-1 zabili su Änis Ben-Hatira (25),  László Kleinheisler (68) i Sandro Sirigu (76), a utješni pogodak za Wolfsburg postigao je Mario Gomez (60).

Bayern dobio

Borussia Dortmund je u gostima kod Ingolstadta gubila 0-2 i 1-3, ali je na kraju uspjela izvući remi. Strijelac za konačnih 3-3 bio je američki Hrvat Christian Pulišić u sudačkoj nadoknadi (90+1).

U posljednjoj utakmici subotnjeg programa 8. kola Bundeslige u Muenchenu je vodeći Bayern svladao Borussiju Moenchengladbach 2-0, a strijelci su bili Arturo Vidal (16') i Douglas Costa (31').

REZULTATI:

Darmstadt - Wolfsburg 3-1

Freiburg - Augsburg 2-1

Hertha - Köln 2-1

Ingolstard - Dortmund 3-3

Leverkusen - Hoffenheim 0-3

Bayern - Moenchengladbach 2-0

Idi na 24sata

Komentari 12

  • ragbijaš 23.10.2016.

    Nikad prežaljeni KRAMARIĆ od navijača nk Rijeke Armade

  • sportas305 22.10.2016.

    Bravo za kramu,a iznenađuje me Wolfsburg ove sezone ,ali valjda će sada biti bolji.Što se tiče Brekala pisalo je na Wolfsburgovoj stranici da je u ponedjeljak osjetio zatezanje u kvadricepsu i da neće trenirati 4-5 dana.Borussia odigrala 3:3,Bayern već 3 puta kiksao u ovoj sezoni,jako čudna ,ali i zanimljiva Bundesliga ove godine

  • nikola54 22.10.2016.

    Ocito se hoffenheimu isplatio rizik sa mladim trenerom naglesmannom,igraju odlicno i mogli bi bit iznenađenje bundeslige

Komentiraj...
Vidi sve komentare