To je to što me zanima!

Krama i Lovren kao od stijene odvaljeni: Sumnjali su, a rekordi se ruše. Lova na stol!

Sumnjali su u nas, a rušimo rekorde...lagano vadite gotovinu večeras, ekipa. 3’10 - 250 metara. Bravo, Andrej Kramarić. Molim te, sljedeći put bez ovih kupaćih!, napisao je Lovren na društvenim mrežama
Vidi originalni članak

Samo tri dana uoči prve utakmice na Europskom prvenstvu koju 'vatreni' igraju protiv Engleske u Londonu, hrvatski reprezentativci Dejan Lovren (31) i Andrej Kramarić (29) na društvenim mrežama pohvalili su se plivačkim uspjehom, ali i isklesanim tijelima. 

POGLEDAJTE VIDEO: Lovren se zeza u busu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kao od stijene odvaljeni, Andrej i Dejan na fotografiji poziraju nakon što su 250 metara otplivali za tri minute i 10 sekundi. 

"Sumnjali, a rekordi se ruše. Lova na stol!!! Dejan Lovren, dobra pratnja, ali drugi put navigaciju ponesi. Dva Michaela Phelpsa, kao ribe u vodi", napisao je Kramarić, a Lovren je na svom profilu objavio istu fotografiju uz natpis:

"Sumnjali su u nas, a rušimo rekorde...lagano vadite gotovinu večeras, ekipa. 3’10 - 250m. Bravo, Andrej Kramarić. Molim te, sljedeći put bez ovih kupaćih!", napisao je Lovren te se osvrnuo na problem s navigacijom. 

"Krenuo prema Novalji, a stigao bi i to za 5 minuta", komentirao je Lovren koji je otkrio i tko je najmanje vjerovao u njegov uspjeh. 

"Moj vlastiti prijatelj je najviše sumnjao, ali zato sad znam kako se osjećam", napisao je uz fotografiju sa Šimom Vrsaljkom. 

Iako je dio njihovih pratitelja komentirao kako je to nemoguće bez plivaćih kožica među prstima, Lovren je jasno dao dao znanja: "Prebili smo more"

Ipak, 'vatreni' su dobili i pohvale za plivački uspjeh, ali i na račun izgleda koji mami osmijeh na ženska lica. 

"Hahaha, srušit ćete Instagram", napisao je netko od pratitelja. 

 

Idi na 24sata

Komentari 71

  • vedii888 11.06.2021.

    tako se oni pripremaju za utakmicu.

  • general lopov 11.06.2021.

    Kao iza stijene odvaljeni. 🤪

  • kicovz 11.06.2021.

    dečki, uživanje tek nakon zlata✌💪

Komentiraj...
Vidi sve komentare