To je to što me zanima!

Kramarić donio pobjedu nad Mađarskom minutu prije kraja

Ovo je prvo konkretnije okupljanje ove reprezentacije, cilj je bio vidjeti što i koliko mogu, svima smo dali prigodu da se nametnu, rekao je Šušak nakon utakmice
Vidi originalni članak

Hrvatska nogometna reprezentacija U-21 pobijedila je u Splitu selekciju Mađarske 3:2. Izabranici Ive Šuška su, baš kao i prošli četvrtak protiv Ukrajine, loše startali. 

Najprije je u 20. minuti nespretnost naše obrane iskoristio Gosztonyi, da bi već u 38. minuti na 0-2 povećao Balasz. 

- Sami igrači su konstatirali kako u tim trenucima nismo bili dovoljno agresivni i kako smo stajali jako daleko od suparnika – rekao je izbornik Šušak uz napomenu kako treba respektirati reprezentaciju koja se od 0-2 vrati do pobjede. 

Ubrzo nakon drugog primljenog gola, stoper Pavlović glavom je nakon kornera smanjio na 1-2 i s tim se rezultatom otišlo na odmor. 

U poluvremenu je izbornik promijenio gotovo cijelu postavu, a ¨rezerve¨ su režirale preokret. Najprije je krasnim udarcem s preko 20 metara poravnao Filip Škvorc, da bi pred kraj susreta pobjedu s bijele točke donio Kramarić. 

- Ovo je prvo konkretnije okupljanje ove reprezentacije, cilj je bio vidjeti što i koliko mogu, svima smo dali prigodu da se nametnu. Moram reći da smo jako zadovoljni uvjetima koje smo imali u Postirama na Braču, kako uvjetima za trening, tako i smještajem. Naš hendikep je što je većina igrača rođeno 1991., a u tim godinama je i razlika od nekoliko mjeseci velika. Prema mojim iskustvima, igrači se razvijaju do 22. godine i ja sam uvjeren kako ćemo u kvalifikacijama imati dobru momčad na raspolaganju te kako ćemo bez obzira na tešku kvalifikacijsku grupu, biti žestok protivnik svima. 

Izbornik Šušak potvrdio je kako će njegova selekcija za domaćinstvo izabrati grad i regiju u kojoj će igrati A selekcija. 

- Ne bih imao ništa protiv toga da to bude Split jer me za Split vežu lijepe uspomene i pozitivni rezultati. Sigurno da će A selekcija imati prednost, no mi ćemo ¨dan D¨, euforiju uoči utakmice protiv Gruzije, iskoristiti da napravimo dostojnu uvertiru.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • 24sataugradu 29.03.2011.

    Nemojte vise dolazit u Split.Podite u Zagreb i jebite se skupa sa Markovicem i Mamicem.

  • dado7d 28.03.2011.

    Svaka cast hrvatska ima mlade nade iduce 10 godina .. Ja mislim da ove godine ce generacija u 16 biti u prva 3

  • ja sam taj koji jesam 28.03.2011.

    hvala filipu skvorcu mojem skolskom prijatelju i hvala kramaricu sto su mi donijeli 3000kn,,,puno im hvala

Komentiraj...
Vidi sve komentare