Obavijesti

Sport

Komentari 16

Kramarić donio pobjedu nad Mađarskom minutu prije kraja

Kramarić donio pobjedu nad Mađarskom minutu prije kraja
1

Ovo je prvo konkretnije okupljanje ove reprezentacije, cilj je bio vidjeti što i koliko mogu, svima smo dali prigodu da se nametnu, rekao je Šušak nakon utakmice

VIDEO

Hrvatska nogometna reprezentacija U-21 pobijedila je u Splitu selekciju Mađarske 3:2. Izabranici Ive Šuška su, baš kao i prošli četvrtak protiv Ukrajine, loše startali. 

Najprije je u 20. minuti nespretnost naše obrane iskoristio Gosztonyi, da bi već u 38. minuti na 0-2 povećao Balasz. 

- Sami igrači su konstatirali kako u tim trenucima nismo bili dovoljno agresivni i kako smo stajali jako daleko od suparnika – rekao je izbornik Šušak uz napomenu kako treba respektirati reprezentaciju koja se od 0-2 vrati do pobjede. 

Ubrzo nakon drugog primljenog gola, stoper Pavlović glavom je nakon kornera smanjio na 1-2 i s tim se rezultatom otišlo na odmor. 

U poluvremenu je izbornik promijenio gotovo cijelu postavu, a ¨rezerve¨ su režirale preokret. Najprije je krasnim udarcem s preko 20 metara poravnao Filip Škvorc, da bi pred kraj susreta pobjedu s bijele točke donio Kramarić. 

- Ovo je prvo konkretnije okupljanje ove reprezentacije, cilj je bio vidjeti što i koliko mogu, svima smo dali prigodu da se nametnu. Moram reći da smo jako zadovoljni uvjetima koje smo imali u Postirama na Braču, kako uvjetima za trening, tako i smještajem. Naš hendikep je što je većina igrača rođeno 1991., a u tim godinama je i razlika od nekoliko mjeseci velika. Prema mojim iskustvima, igrači se razvijaju do 22. godine i ja sam uvjeren kako ćemo u kvalifikacijama imati dobru momčad na raspolaganju te kako ćemo bez obzira na tešku kvalifikacijsku grupu, biti žestok protivnik svima. 

Izbornik Šušak potvrdio je kako će njegova selekcija za domaćinstvo izabrati grad i regiju u kojoj će igrati A selekcija. 

- Ne bih imao ništa protiv toga da to bude Split jer me za Split vežu lijepe uspomene i pozitivni rezultati. Sigurno da će A selekcija imati prednost, no mi ćemo ¨dan D¨, euforiju uoči utakmice protiv Gruzije, iskoristiti da napravimo dostojnu uvertiru.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'
NEPOTREBNA SCENA

VIDEO Redar izbacio dječaka s terena, Ristovski ga preoteo! U loži poludjeli: 'To mu je posao'

Pljesak je zamijenio zvižduke, a Ristovski se iskazao još jednom gestom, koju će dječak sigurno upamtiti. A na tribinama je predstojnik Zajecovog ureda ušao u žustru raspravu s direktorom Varaždina

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici
NOĆENJE NA VRHU

Varaždin - Dinamo 0-1: Vidović izvukao 'modre', Dabro ih propustio šokirati u završnici

Varaždin je zadnji put zaustavio Dinamo na domaćem terenu, a mogao je to napraviti i ovaj put da je Dabro kaznio grešku Theophilea. Vidović je zabio pobjednički gol za samo 53 sekunde u drugom poluvremenu
VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić
GOLIJADA U SPLITU

VIDEO Hajduk - Rudeš 5-1: Šou na praznom Poljudu. Krovinović i Pukštas po dva, zabio i Kalinić

Sadržajnu utakmicu bez Marka Livaje pred praznim Poljudom odigrali su Hajduk i 'davljenik' Rudeš. Rudešani su u Split stigli spuštenog garda pa teško nastradali, no uspjeli su stvoriti niz odličnih prilika